Oana Roman are iar probleme de sănătate! Vedeta și-a făcut toate analizele, dar nu știe cu exactitate de ce suferă: „Abia mai pot să stau în picioare”

 Matei Bianca
.

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate! Vedeta le-a mărturisit fanilor ei de pe conturile sale personale de pe platformele de socializare că și-a făcut toate analizele necesare, deoarece și-a dorit să afle ce se întâmplă cu ea, dar nu știe cu exactitate ce probleme de sănătate are. Ce le-a mărturisit ea urmăritorilor din mediul online.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Oana Roman a anunțat recent că se confruntă cu probleme de sănătate! Vedeta și-a făcut toate analizele necesare, dar nu știe cu exactitate ce probleme de sănătate are.

oana1oana1

Citește și: Câte kilograme are Oana Roman, de fapt. Fanii au complimentat-o după ce a slăbit 20 kg: „Chiar poți să fii mândră de tine din toate punctele de vedere”

Citește și: Oana Roman, dezamăgită că mamei ei nu i s-a adus niciun omagiu pentru cariera la radio. Ce a constatat la șase luni de la decesul Mioarei Roman: „A condus secția aia 20 de ani. Să vă fie rușine'

Citește și: Simona l-a părăsit pe Claudiu la Insula Iubirii, însă când au ajuns în România s-au împăcat: 'Nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine…'. Ce și-au reproșat la ultimul Bonfire / El a căutat-o pe ispita Anamaria Vaida și după emisiune

Citește și: Marius Vizante a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă fiica lui. De ce boală suferă Katia: „Acum 10 ani am aflat… A trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul'

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății, deși toate analizele sale medicale au ieșit bine. Prin intermediul rețelelor de socializare, vedeta a dezvăluit că se confruntă cu o problemă inexplicabilă, care îi afectează considerabil starea de bine.

Problema ei de sănătate devine evidentă în special în momentele în care petrece mult timp în picioare sau conduce pe distanțe lungi.

„Mi-am făcut toate analizele posibile din lume care au ieșit toate foarte bine, slavă Domnului, însă mie mi se umflă picioarele. Dacă stau mult în picioare, cum am stat acum și am condus cinci ore și ceva, și e cald, mie mi se umflă picioarele. De ce? Nu știu. Abia mai pot să stau în picioare. Deci am picioarele grele, le simt grele, umflate și trebuie să stau cu ele în sus să își revină și nu înțeleg de ce. Analizele mi-au ieșit bine, inclusiv Doppler-ul care a ieșit ok. Toate analizele de rinichi și de sânge mi-au ieșit bine, dar mi se umflă picioarele', a transmis vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Câte kilograme are vedeta în prezent

Oana Roman a încercat de-a lungul timpului mai multe regimuri alimentare, însă se pare că cel care a dat cele mai bune rezultate a fost postul intermitent, combinat cu diverse proceduri estetice. În timpul sarcinii cu fiica sa, Isabela, ea a acumulat câteva kilograme în plus, pe care a reușit să le elimine printr-un efort considerabil, reducând numărul meselor, făcând alegeri alimentare mai sănătoase și apelând frecvent la masaje de remodelare corporală pentru a scădea în centimetri.

În ultimii ani, vedeta a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme, documentând întregul proces pe rețelele de socializare. Oana Roman a împărtășit cu fanii ei nu doar dieta pe care o urmează, ci și procedurile de remodelare corporală pe care le-a utilizat, dezvăluind detaliile acestui parcurs dificil, dar care i-a transformat viața.

Rezultatele au fost evidente, iar ea s-a afișat tot mai des în ținute mulate care îi puneau în valoare noua siluetă. Vedeta nu s-a ferit să își dezvăluie noua greutate, afirmând că acum cântărește 75 de kilograme.

„Mândră de mine', a scris ea la postările pe care le-a văzut în mediul online.

Oana Roman a fost acuzată că și-a tăiat stomacul pentru a slăbi

De-a lungul anilor, Oana Roman a avut parte de multe încercări, inclusiv de critici legate de greutatea sa, dar a refuzat să recurgă la metode facile pentru a pierde în greutate. Cu toate acestea, la un moment dat, s-a speculat că ar fi apelat la o operație de micșorare a stomacului pentru a slăbi, deși acea intervenție asigură o pierdere rapidă în greutate, pe când transformarea vedetei s-a petrecut treptat.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate.

Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme', a mărturisit Oana Roman, la Ego Life.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton