Cum arată Oana Roman, după ce a slăbit 20 de kilograme. Imagini cu vedeta, după ce s-a filmat în dres, în baie

 Cica Cristina
.

Cum arată Oana Roman, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimii ani și a scăpat de kilogramele nedorite. De data aceasta nu a ezitat să se filmeze purtând dresuri modelatoare, în baie. Iată cum s-a afișat vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a făcut multe eforturi să scape de kilogramele în plus și este într-o continuă transformare. Fiica lui Petre Roman își menține silueta obținută și nu a ezitat nici să se afișeze în costum de baie sau cu ținute mulate. De data aceasta, s-a filmat purtând dresuri modelatoare, în baie și a urcat filmulețul pe rețelele de socializare.

oana-roman-9oana-roman-9

Oana Roman s-a filmat în dres, în baie

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care purta dresuri modelatoare, declarându-se extrem de mulțumită de calitatea acestora. Vedeta a ținut să menționeze că a căutat o alternativă accesibilă, după închiderea unui magazin de dresuri din România.

„Știți că eu cumpăr lucruri de calitate, chiar și dresuri de peste 25 de ani de la Wolford. Problema este că au închis magazinul din România și foarte greu vin comenzi de la ei. Am tot văzut reclame cu dresuri modelatoare. Le-am găsit pe Shein. Sunt geniale. Pe la noi costă peste 100 de lei. Eu am luat cu 20 de lei și sunt foarte ok. Mi-am luat 3 perechi”, a povestit Oana Roman.

Citește și: De ce nu și-a refăcut Oana Roman viața amoroasă încă, la 5 luni de la despărțirea de Marius Elisei: „O să fiu atentă, să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare'

Citește și: Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce a fost dată în judecată: „Nu am fost prietene bune niciodată, nu îmi place ipocrizia. Mă amenință cu…'. Ce se întâmplă cu procesul

Citește și: Cum arată vila de lux a Oanei Zăvoranu. Vedeta are casa plină de oglinzi, vasul de la toaletă cu luminițe colorate și televizor în baie

Citește și: „El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, ea era pe masa de operație”. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, după ce ea și-a făcut intervenție de lifting facial

Cum a dat Oana Roman jos 20 de kilograme

După ce mult timp s-a speculat că și-a tăiat stomacul, Oana Roman a ținut să clarifice modul în care a dat jos cele 20 de kilograme, menținând că ceaiurile și procedurile de slăbire noninvazive au jucat un rol extrem de important.

„Eu o să vorbesc despre un subiect destul de controversat. Această modă din România a celor care își taie stomacul, toată lumea face operația asta, că au 10 sau 15 kilograme în plus. Mie mi se pare că este periculos, am înțeles că slăbești peste noapte. Eu am fost acuzată că am făcut această operație ca să slăbesc, totuși, eu am slăbit, și nu am terminat încă, într-un an și jumătate.

Dacă aș fi făcut această operație, rezultatele s-ar fi văzut într-o lună. Este această magie: mamă, îmi tai stomacul, într-o lună am slăbit 30 de kilograme. Eu cred că această intervenție se face în anumite condiții, dacă ai afecțiuni sau trebuie să slăbești un număr mare de kilograme’, povestea Oana Roman.

Cum își menține Oana Roman silueta

Oana Roman și-a schimbat total stilul de viață, a adoptat obiceiuri sănătoase, iar rezultatele s-au văzut. A slăbit nu mai puțin de 20 de kilograme și a reușit să-și mențină silueta cu ajutorul unor trucuri pe care chiar ea le-a dezvăluit.

„Fac ce am făcut și până acum, proceduri, fasting, ceai, înlocuiesc seara o masă cu o băutură care mă ajută să nu îmi fie foame și continui pe drumul acesta, așa, cât de mult se poate. M-am obișnuit așa. A devenit un mod de viață, dacă vrei, nu îl mai simt ca pe un efort. M-am obișnuit așa după doi ani jumătate. În kilograme nu am slăbit enorm, sunt aproape 20, cred. Dar am slăbit foarte mult în centimetri de la procedurile pe care le-am făcut', spunea Oana Roman, în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton