Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: "Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces"

 Cica Cristina
.

Oana Roman susține că fiica ei, Isa, nu primește nicio pensie alimentară de la tatăl sau. Mai mult, Marius Elisei nu ar fi plătit pensie alimentară niciodată, în cei trei ani de la divorț. Fiica lui Petre Roman susține că nu mai vorbește cu fostul soț, ci discuțiile sunt doar la nivel oficial. Vedeta i-ar fi trimis mail-uri la care, însă, nu a primit niciun răspuns, însă a ținut să sublinieze că își poate întreține copilul fără probleme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Oana Roman a ținut să lămurească, încă o dată, că își întreține singură fiica și că Isabela nu a primit nicio pensie alimentară de la tatăl ei, în cei trei ani de la divorț. Mai mult, a subliniat că nici măcar alocația nu-i intră, aceasta fiind într-un cont administrat de Marius Elisei, la care vedeta nu are acces. Banii de care dispune Isabela sunt cei câștigați de mama ei sau chiar de ea.

oana-roman-8oana-roman-8

Citește și: Oana Roman îl avertizează pe Marius Elisei că poate ajunge la închisoare dacă nu plătește pensie alimentară: „Eu nu trăiam oricum din ăia 500 de lei, dar…”

Citește și: Câți bani câștigă Oana Roman pe lună: „Plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 de euro. Eu câștig bine, dar nu plec în vacanță în fiecare lună”

Citește și: Cum a gestionat Carmina Vârciu despărțirea părinților ei și cât de mult a afectat-o: „Recunosc că i-am judecat. Dacă lucrurile ar fi stat altfel și ar fi rămas împreună de dragul meu…”. Cum se înțeleg, de fapt, Ami Teiceanu și Liviu Vârciu în prezent / EXCLUSIV

Citește și: De ce Omar Arnaout și soția lui nu își vor boteza fiul: „Nu are nevoie de niciun ritual de curățare. Pentru noi, băița de seară e suficientă' / Cum li s-a schimbat viața de când au devenit părinți

Oana Roman își întreține singură fiica

Într-un interviu acordat cancan.ro, Oana Roman a vorbit deschis despre ce se întâmplă din punct de vedere financiar, după divorțul de Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman susține că fostul soț nu se implică absolut deloc financiar și chiar dacă suma pe care ar trebui să o plătească este una modică, de 500 de lei, ea nu a primit niciun ban până la acest moment.

Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de 3 ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc. Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile”, a spus Oana Roman.

Oana Roman: „Sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură”

Mai mult, Oana ar fi încercat să discute pe cale oficială cu fostul partener, însă nu a primit niciun răspuns pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, ea este recunoscătoare că își poate întreține fiica singură, fără probleme, acoperind toate costurile activităților de la școala privată, inclusiv taxa de școlarizare.

Nu doresc să discut cu dânsul absolut deloc. Am discutat pe cale oficială, prin e-mail așa cum și-a dorit și dânsul. I-am trimis 2- 3 e-mailuri în care l-am întrebat dacă dorește totuși să plătească această pensie alimentară. Nu mi-a răspuns niciodată la aceste emailuri, deci există și alte căi, vom vedea. Deocamdată am avut alte priorități. Slavă Domnului, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură, fără probleme„, a mai spus Oana Roman pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton