Oana Roman nu mai poate face copii. A fost la un pas de moarte după ce a născut-o pe Isa

 Stamen Diana
.

Puțini știu că Oana Roman nu mai poate face copii, din cauza unei probleme de sănătate ce i-a pus viața în pericol. Vedeta a fost în platoul de la Xtra Night Show, unde a vorbit despre drama prin care a trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a fost criticată în repetate rânduri de cei din jur, însă de fiecare dată a putut să le țină piept. Vedeta a slăbit 17 kilograme și este mândră de reușita ei, mai ales că mulți au acuzat-o că și-a făcut micșorare de stomac, operație care i-ar fi fatală dacă ar fi făcut-o. Invitată în platoul de la Xtra Night Show, fata lui Petre Roman a povestit cum a fost la un pas de moarte, după ce a născut.

Vedeta nu mai poate rămâne însărcinată niciodată, iar orice operație în zona abdomenului i-ar putea fi fatală. Oana Roman a mărturisit că nu mai poate face copii și că a fost la un pas de septicemie după ce a născut-o pe fetița ei.

„După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni', a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show.

Fiica lui Petre Roman a trecut prin clipe de coșmar la vremea respectivă, iar Marius Elisei a fost cel care a avut grijă de ea în permanență. Oana Roman a făcut aceste mărturisiri, după ce mulți au crezut că a apelat la operația de micșorare a stomacului.

Oana Roman însărcinată (2)Oana Roman însărcinată (2)

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu a voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari', a mai adăugat vedeta.

Citește și: Ce este intermittent fasting, dieta pe care o ține Oana Roman

Citește și: Se reaprinde scandalul? Oana Roman, mesaj dur către Oana Zăvoranu: „Brânză bună în cel mai prost burduf de câine'

Citește și: Clipe de panică pentru Oana Roman, după ce fiica ei a înghițit heliu: „S-a prăbușit la pământ. O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”

Citește și: Motivul pentru care Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu. Oana Zăvoranu îi ia apărarea fostului soț: 'Cred că s-a săturat familia și probabil nu-l mai vor'

Oana Roman a slăbit peste 10 kilograme

Vedeta a spus adio kilogramelor în plus și se mândrește acum cu o siluetă așa cum visa. Oana Roman a slăbit considerabil în ultimul timp, asta după ce a fost mai atentă la alimentație și a făcut mai multe proceduri de remodelare corporală.

Oana a postat recent pe una dintre rețelele de socializare o fotografie într-un halat din mătase, alb, iar complimentele au apărut imediat. ‘Câteodată ma uit la mine și parca nu îmi vine sa cred ca sunt eu!’, a spus Oana Roman. Toată lumea a felicitat-o pentru rezultatele obținute și au vrut să afle cum a reușit să slăbească atât de mult.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton