Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o: "Va trebui să răspundă pe cale legală"

 Cica Cristina
.

Au fost prietene foarte bune, însă acum sunt la cuțite și chiar la un pas de a ajunge în instanță. Totul s-a întâmplat după ce s-au întors din vacanța pe care au petrecut-o împreună în Egipt. Vica Vlochina a lansat un atac dur la adresa fostei prietene, iar Oana Roman amenință că o dă în judecată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De la o prietenie strânsă, la sala de judecată. Prietenia dintre Oana Roman și Vica Blochina este istorie, iar cele două au ajuns acum la cuțite. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a făcut dezvăluiri după vacanța din Egipt, pe care a petrecut-o alături de Oana în urmă cu două luni.

Oana-Roman-Vica-Blochina-1Oana-Roman-Vica-Blochina-1

„Dacă se duce pe moca, stă pe oriunde, dar eu nu sunt așa, în fine și după ce s-a filmat prin hotel, le-a trimis ălora din recepție și ei au spus «Ohh… you are famous» și ce crezi că spune ea: «Do you know Madonna in America? I am Madonna in România», am leșinat de râs. După, am mers la restaurant cu Madonna de România', a povestit Vica pentru Cancan.

Vica a vorbit și despre relația Oanei cu Marius Elisei și cum a încercat să-l facă gelos pentru a-l recupera.

Oana Roman: „Mă duc în instanță'

Invitată la Xtra Night Show, Oana Roman nu a vrut să-i răspundă, inițial, cu aceeași monedă Vicăi Blochina. Nu a mai rezistat, însă, și a răbufnit. Fiica lui Petre Roman susține că o va acționa în judecată, așa cum a mai procedat în trecut când a fost denigrată.

Mă duc în instanță! Așa cum am procedat și în cazul altei persoane care m-a denigrat, tot așa voi face și în acest caz. Va trebui să răspundă pe cale legală pentru aceste atacuri nefondate la adresa mea. Și când ai deja câteva procese de calomnie pierdute…', a spus Oana Roman.

Citește și: Vica Blochina, acuzații jignitoare la adresa Oanei Roman:„I-am dat cardul meu pentru că ea nu avea bani'

Citește și: Ornela Pasăre a divorțat în secret, acum 5 ani:„N-aș mai ierta dacă aș fi înșelată'

Citește și: Care e starea de sănătate a Mioarei Roman, după recuperare:„Din păcate, boala nu dă înapoi'

Oana Roman: „Nu eu am început scandalul'

Fiica lui Petre Roman a ținut să sublinieze că nu ea a fost cea care a început scandalul și, în general, e evitat să răspundă atacurilor furibunde la adresa sa. Oana Roman a subliniat că nu-și poate vorbi prietenii de rău și ar fi apreciat dacă Vica i-ar fi spus ei ce avea de spus.

Există acum oameni care ne atacă pe mine și pe Marius. Atacuri furibunde la adresa mea au avut multe de-a lungul vremii, chiar și de la oameni apropiați! Eu niciodată nu o să răspund la delațiuni! Eu niciodată nu am atacat la rândul meu! Nu pot să știu ce simte ea. Eu nu o să vorbesc urât despre prietenii mei! Nu am început eu scandalul! Nu am vorbit cu ea! Ea trebuia să vină să-mi spună mie dacă avea ceva de spus. Eu iert, dar îi iert pe cei care-și doresc asta, a mai menționat Oana Roman ,la „Xtra Night Show', de la Antena Stars.

Vica Blochina: „Oana s-a folosit de mine'

Printre altele, Vica Blochina a mai acuzat-o pe Oana Roman că s-ar fi abonat la cardul ei în această perioadă. În ceea ce privește împăcarea cu Marius Elisei, a precizat că vedeta ar fi apelat la tertipuri pentru a-l recuceri.

„S-a combinat cu un individ, s-a pozat în mașinile lui de lux pentru a-l face gelos pe Marius. Oana s-a folosit de mine și i-a spus lui Marius că eu sunt de vină că ea s-a combinat cu acel individ', a mai povestit Vica Blochina.

Oana Roman: „Niciodată nu îți bârfești public prietenii'

La început, Oana Roman s-a arătart revoltată de ceea ce s-a întâmplat și a subliniat că niciodată prietenii nu trebuie bârfiți în public.

Niciodată, dar niciodată nu îți bârfești public prietenii. Orice s-ar întâmpla și oricât de supărat ai fi. Pentru că asta dă dovadă de lipsă de caracter și de educație și de bune maniere și de prietenie. Dacă ai o problemă cu un prieten, îl suni și îi spui ce ai de spus, sau te întâlnești cu el și îi spui în față ce ai de spus. Nu public, niciodată’, a spus Oana Roman pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton