Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

 Stamen Diana
.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Nu este prima dată când cei doi au probleme în cuplu. Se pare că acum lucrurile nu mai funcționează absolut deloc între ei și despărțirea a fost inevitabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, iar el se pare că a rămas cu afacerea pe care au avut-o împreună. Vedeta a făcut primele declarații despre problemele cu care se confruntă în această perioadă.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit (3)Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit (3)

'Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns. Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.', a declarat Oana Roman.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

'Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea', a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi.

Citește și: Întâlnire tensionată între Oana Roman și tatăl ei.Cum a reacționat fetița vedetei când și-a văzut bunicul

Citește și: Nici ei nu-i vine să creadă când se uită în oglindă! Oana Roman se mândrește cu noua siluetă după ce a slăbit considerabil:'N-am făcut operație'

Citește și: Sandra Stoicescu, primele declarații după ce fiica ei s-a infectat cu COVID-19.Micuța de 1 an și jumătate are febră

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani.Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Chiar la final de an, vedeta a anunțat cu ochii în lacrimi că a ajuns la final căsnicia ei. Din spusele Oanei Roman, Marius Elisei a rămas cu afacerea cu haine pe care o aveau împreună.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, deși nu este prima dată când iau această decizie. În urmă cu mai mult timp, cei doi au mai avut o perioadă în care au stat separați, însă au sfârșit prin a se împăca. Acum rămâne de văzut dacă lucrurile între cei doi s-au încheiat definitiv sau mai există vreo șansă de împăcare.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton