Oana și Vlad Gherman, pictorial spectaculos "trash the dress" special pentru VIVA!: „Ziua nunții noastre a fost și va rămâne cea mai frumoasă amintire“. Detalii spumoase din culisele evenimentului / EXCLUSIV

.

Oana și Vlad Gherman, pictorial spectaculos „trash the dress” special pentru VIVA! Sunt doi actori tineri, frumoși și extrem de talentați, iar destinul i-a adus unul în calea celuilalt la momentul potrivit. Oana și Vlad formează azi familia Gherman și privesc cu entuziasm și optimism spre tot ce le rezervă viitorul. Chiar și spre provocări, pentru că au dovedit, nu o dată, că împreună sunt imbatabili. Acum este însă despre recenta lor nuntă, un eveniment fabulos de la A la Z, despre care ne-au vorbit pe larg și de unde vă prezentăm imagini în exclusivitate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Felicităăăări și casă de piatră, în primul și primul rând! Iar în al doilea rând, ne bucurăm mult că ați acceptat ideea noastră de „trash the dress. Ne povestiți cum a fost experiența și cât de mult a însemnat pentru voi? Cu ce amintiri rămâneți după această ședință foto?

Mulțumim muuuult pentru urări, Doamne ajută, așa să ne fie! Ideea voastră a fost foarte faină, mai ales că noi nu aveam de gând să facem un „trash the dress, nu știu de ce nu am luat în calcul asta, dar ne bucurăm că am făcut-o! Ne-am super distrat, s-a lăsat cu zâmbete până la urechi și poze care ne rămân amintiri prețioase. A fost și ciudat, și interesant, și emoționant în aceleași timp, pentru amândoi, să re-îmbrăcăm ținutele de la nuntă, să facem fotografii ne place amândurora, și când am ajuns la partea cu aruncatul pudrei colorate, în picioarele goale, eram ca doi copii la joacă. Chiar ne-am mega distrat și am avut parte și de o echipă foarte faină alături de care ne-am simțit foarte bine, și asta a contat mult.

oana-si-vlad-gherman-1oana-si-vlad-gherman-1

Vlad Gherman: „Păstrez absolut tot! Ziua nunții a fost și va rămâne cea mai frumoasă amintire”

Știm că la bărbați e un pic diferit… Dar spune-ne, Vlad, ai vrut să păstrezi ceva neapărat de la nuntă? Să pui la cutia cu amintiri din această zi memorabilă pentru amândoi?

Ceva? Păstrez absolut tot! Costumele, butonii, batistele, papionul, pantofii. Costumele au fost făcute special pentru eveniment, au fost gravate cu data și cu inițialele noastre, deci clar vor face trimitere către acest eveniment toată viața. În rest, ziua nunții a fost și va rămâne cea mai frumoasă amintire pe care o voi purta în suflet.

Citește și: Ce au făcut Oana și Vlad Gherman cu banii primiți la nuntă: „Înainte darul pentru miri era un fel de salt în viață, ca să își ia ceva în casă. Nu prea se mai întâmplă asta. Noi am reușit…”

Citește și: Ce au făcut Oana și Vlad Gherman înainte de nuntă, la sfatul nașilor: „Era o piesă lipsă din puzzle-ul vieții noastre”. Cei doi actori nu pleacă în luna de miere, ci își caută casă pentru a se muta din locuința cu chirie / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Dennis Man. Alexandra e fostă miss și colaborează în afaceri cu fotbalistul de la Naționala României

Citește și: Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu, după ce s-a despărțit de Gabi Bădălău: „Consider că sunt un om binecuvântat și pentru asta mulțumesc. O să…'

Care au fost cele mai emoționante momente la nunta Oanei cu Vlad Gherman

Ce moment de la nuntă îl catalogați ca fiind cel mai emoționant?

Au fost multe, dar trei dintre ele nu pot fi clasate în afara primului loc: cununia religioasă, primul dans împreună și un „same day edit, un filmuleț proiectat înainte de momentul tortului. Cununia religioasă a fost extrem de importantă pentru amândoi. Am avut o slujbă emoționantă, acompaniată de corul bisericii, care a transformat mo-mentul acela într-unul parcă din altă lume.

Al doilea moment emoționant a fost cel al valsului mirilor, fără coregrafie, fără plan, pe o melodie care înseamnă mult pentru noi. A fost momentul nostru. Parcă eram doar noi doi în încăpere, în primul nostru dans împreună ca soț și soție. Ne-am cântat unul altuia din versurile melodiei și ne-am promis încă o dată că vom valsa împreună toată viața, până la final.

Al treilea moment a fost cel în care s-a proiectat pe un ecran, înainte de momentul tortului, un montaj făcut de videografii noștri, cu momente de pe tot parcursul zilei nunții, unele petrecute în urmă cu jumătate de oră chiar. În filmuleț erau surprinse momente de la pregătiri, de la biserică, de la petrecere inclusiv, întrepătrunse printre cadre cu noi doi filmate cu o săptămână înainte, cadre în care noi ne citeam niște scrisori-declarații. A fost o experiență foarte faină și extrem de emoționant și de filmat, și de vizionat. A fost foarte emoționant și pentru invitații noștri, după acest moment până și Adi Cristescu, solistul trupei, avea ochii în lacrimi, hi-hi!

Detalii spumoase din culisele nunții

Din afară, fără să exagerez, totul s-a văzut superb. Și pare că nu ați întâmpinat absolut nicio problemă și că a curs numai lapte și miere la nuntă. Daaar… chiar așa a fost? Ce NU s-a văzut?

Awww, ce frumos că spuneți asta! Dar să știi că nunta chiar a decurs impecabil, nu am avut parte de nimic neașteptat, din fericire. Am ales oameni profesioniști cu care să ne plănuim marele eveniment, de la locație, florist, band, toți furnizorii, la wedding planner-ul ales. Deci ziua noastră perfectă a fost posibilă pentru că am avut o organizare foarte bună, și asta e partea care nu se vede și care începe cu mult înainte. Și dacă regreți ceva după 8-9 luni de organizare intensă și stres, e că ziua mult așteptată trece atât de repede. Pocnești din degete și aia a fost. Cele 8-9 luni pe care nimeni nu le știe au fost pline de întrebări, decizii de luat, neprevăzute, dar am avut inspirația și norocul de a o alege pe Ivona Nenu (wedding planner) să ne ajute. Ea, practic, a venit cu variantele de locație, furnizori, trupe, tot. Nu a fost ușor, asta e o certitudine. Este un stres pentru orice cuplu organizarea nunții, iar noi nu am fost vreo excepție de la regulă. Îți dorești ca ziua aceea să fie una memorabilă, una după sufletul tău, dar vine la pachet cu mari bătăi de cap. Și, din fericire, pentru noi ziua nunții a ieșit așa cum ne-am dorit și imaginat.

Cu ce situații neprevăzute v-ați confruntat în ziua nunții sau înainte? Există ceva ce nu v-a ieșit așa cum sperați?

Pentru noi nu prea au fost situații neprevăzute, au fost mai degrabă pentru organizatoarea noastră, căreia i-am spus cu câteva zile înainte de nuntă că vrem să schimbăm furnizorul de candy bar și tort, oups! Dar s-a descurcat și am făcut cea mai bună alegere într-un final, iar invitații au fost fericiți cu rezultatul, ha-ha-ha! În rest… pentru noi neprevăzute au fost unele absențe în rândul invitaților, dar până și în legătură cu asta fuseserăm avertizați, deci nu, nu prea am avut mari „surprize sau neplăceri.

Oana și Vlad Gherman, pictorial spectaculos „trash the dress” special pentru VIVA!

Au fost prezenți toți cei pe care vi i-ați dorit alături în ziua cea mare sau au mai fost și absenți motivați sau nemotivați, după caz?

Ca la orice nuntă, sunt invitați care, deși confirmă final, după trei ture de întrebat și răs-întrebat, nu mai ajung. S-a întâmplat și la noi, am avut câțiva, unii ne-au anunțat cu câteva zile înainte, alții în timpul petrecerii, ne-am asumat că se va întâmpla asta, Ivona ne prevenise deja că asta se întâmplă la toate nunțile, fără excepție. Și, da, au fost și oameni dragi nouă pe care ni i-am fi dorit prezenți și nu au putut veni, dar ne-au anunțat de la bun început.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IULIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Vezi pe Libertatea subiectele la matematică la Bacalaureat 2024 şi subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreşte pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică la Bacalaureat 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton