Oana Zăvoranu susține că Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii sale, a făcut închisoare în Germania: "Dețin document. Informația o am de la fratele lui. Dacă știam..."/ Ce spune despre Ioan Bogdan Furtună, medicul care o acuză de șantaj

 Cica Cristina
.

Oana Zăvoranu a făcut noi dezvăluiri despre procesul în curs cu foștii manageri ai clinicii sale medicale. Alături de partenerul ei, Alex Ashraf, au avut o nouă sesiune la tribunal cu Ioan Bogdan Furtună, medicul care o acuză de șantaj și Horia Vlădescu. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au întâlnit din nou cu foștii administratori ai clinicii lor. Procesul a început început în urmă cu mai bine de doi ani, iar prejudiciul ajunge la sute de mii de euro. După o nouă întâlnire la tribunal, Oana Zăvoranu a făcut noi dezvăluiri despre proces, având numai replici dure pentru Ioan Bogdan Furtună și Horia Vlădescu.

274012192_547453893407000_611468210436588765_n274012192_547453893407000_611468210436588765_n

Citește și: Oana Zăvoranu, după ce s-a întâlnit la Curtea de Apel cu Bogdan Ioan Furtună, medicul care o acuză de șantaj: „Era sfătuit de prietenul lui să mă bage în căruciorul cu rotile. Există această conversație în interceptări”

Citește și: „Eram într-o relație aproape de rudenie, urma să fim nași. Această clinică…” Oana Zăvoranu, după ce s-a întâlnit la Tribunal cu medicul pe care l-ar fi șantajat

Citește și: „Mi-am dorit, într-adevăr, să fac lucrurile să meargă, din iubire, din obsesie, din dorința de a reuși. Poate regret că…” Alexandra Stan, dezvăluiri sincere despre relațiile toxice din viața ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum fetele din trupa Spice Girls. S-au reunit la petrecerea grandioasă dată de Victoria Beckham, de ziua ei de naștere: „Cel mai frumos cadou să fim din nou împreună'

Oana Zăvoranu, după o nouă întâlnire la tribunal cu foștii manageri ai clinicii sale

După un șir lung de acuzații de ambele părți și un proces prelungit, lucrurile nu sunt nici pe departe aproape de final. După un nou termen, Oana Zăvoranu a povestit ce s-a întâmplat la tribunal și cum a decurs totul.

„S-a adunat un mincinos cu alt mincinos, Furtună și cu Vlădescu, în timpul ședinței își dădeau mesaje și râdeau. Acum, Vlădescu are memorie scurtă și uită ce a declarat la DNA când ciugulea din clinică. O să venim cu dovezi, cu filmări. Doctorul Furtună a recunoscut, dacă nu mă înșel, motivul presupusei mite, nu îi era frică de mine sau de postările mele. Nu voia să se pună reflectoarele pe el pentru că urma să fie pus într-o funcție politică, pentru că, a fi pus într-o funcție de manager la un spital de stat se face doar politic', a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Oana Zăvoranu, despre Horia Vlădescu: „Domnul a făcut pușcărie în 2008”

Oana Zăvoranu, care susține că are și documente care vin în sprijinul spuselor sale, a dezvăluit că în urmă cu 16 ani, Horia Vlădescu ar fi fost la închisoare. Mai mult, vedeta susține că dacă ar fi știut nici măcar nu l-ar fi luat în clinica sa și al soțului ei.

'L-ați întrebat pe Vlădescu cu ce se ocupa înainte să-i crească o clinică medicală după ce a dat mâna cu Oana Zăvoranu și cu Alex Ashraf? Se ocupa cu aprovizionarea de tuș pentru sprâncenele pe care le făcea nevasta lui. După ce a luat toate contactele din clinica noastră, și-a făcut o clinică medicală. În 2021 când l-am dat afară ne-a lăsat datorie de 2 milioane de euro. Domnul a făcut pușcărie în 2008-2009 în Germania, dețin document. Dacă știam, nu avea că se caute în clinica mea și a soțului meu. El neagă? Eu am documente. Vă voi pune la dispoziție foaia cu mandatul, este trecută cu data, cu tot. Informația o am de la fratele lui, Alex Vlădescu. Mi-a spus că și cu familia s-a comportat execrabil', a mai spus Oana Zăvoranu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton