Octavian Ene și-a dat demisia de la teatrul unde iubita lui, Daniela Nane, este director artistic: "Au fost 5 ani frumoși, în care am..."/ Motivul pentru care a luat decizia 

 Cica Cristina
.

Octavian Ene și-a dat demisia de la teatrul unde iubita lui, Daniela Nane, este director artistic. După cinci ani în cadrul instituției, tenorul și-a anunțat plecarea și nu a evitat nici să vorbească despre motivul pentru care a luat această decizie neașteptată. Iată primele declarații ale lui Octavian Ene!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tenorul Octavian Ene și-a dat demisia din cadrul Teatrului Muzical Ambasadorii, unde director artistic este chiar iubita sa, Daniela Nane. Pentru a evita orice speculații, tenorul a spus clar și motivul pentru care a decis să-și dea demisia după 5 ani în cadrul instituției.

octavian-ene-daniela-nane-6octavian-ene-daniela-nane-6

Octavian Ene și-a dat demisia de la teatrul unde iubita lui, Daniela Nane, este director artistic

Octavian Ene și-a anunțat demisia, după 5 ani, de la teatrul unde lucrează și iubita lui, Daniela Nane, care ocupă funcția de director artistic.

„Au fost 5 ani frumoși, în care am împărțit împreună cu foștii mei colegi unele dintre cele mai frumoase experiențe. Vă mulțumesc și vă urez mult succes în continuare în ascensiunea voastră!', a scris tenorul, pe rețelele de socializare.

Citește și: Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, nu se mai ascund, după ce s-a aflat de divorțul actriței. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu, după ce a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene: „Sunt o femeie divorțată'

Citește și: Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara, este înmormântată în satul natal. Familia, devastată de durere: „Să vindeci sufletele nevinovate acolo sus în cer”

Motivul pentru care Octavian Ene și-a dat demisia

Mulți au rămas surprinși când au auzit că Octavian Ene și-a dat demisia, mai ales că la același teatru lucrează și iubita lui Daniela Nane. Cu toate acestea, tenorul a explicat că simțea nevoia de o schimbare și de aceea a luat decizia.

„Am simțit ca este momentul unei schimbări. În ceea ce privește proiectele mele din perioada imediat următoare, am fost invitat în Israel, unde voi susține două concerte de muzică spaniolă și argentiniană alături de soprana Sivan Rotem și de Orchestra Simfonică din Haifa, sub bagheta dirijorului Eitan Schmeisser.

Primul va avea loc pe data de 28 martie în Ashdod, iar cel de-al doilea pe 29 martie în Haifa. Pe 6 aprilie voi debuta în rolul Oronte din opera Alcina de G.F.Händel, ce va avea premiera națională la Teatrul Evreiesc de Stat, producție a Jerusalem Lyric Opera Festival, în colaborare cu Opera Națională București și Teatrul Evreiesc de Stat. Despre celelalte proiecte aflate în derulare este prematur să vorbesc.', a declarat Octavian Ene pentru click.ro.

Cine este Octavian Ene

Octavian Ene a terminat liceul în Capitală, la Gheorghe Șincai, apoi a urmat cursurile Universității Națională de Muzică București, unde a studiat canto, iar actualmente este doctorand al aceleiași instituții universitare.

După terminarea facultății, iubitul Danielei Nane s-a înscris la master, pentru a aprofunda în domeniul de care este atât de pasionat, muzica. El a studiat regie și film în cadrul aceleiași instituții de învățământ.

Reamintim că la începutul lunii februarie a acestui an au apărut imagini cu Daniela Nane în care a fost surprinsă sărutându-se cu tenorul Octavian Ene. La scurt timp, actrița a anunțat, pe conturile de socializare, divorțul de Adrian Cioroianu, actualul director al Bibliotecii Naționale, însă nu a oferit detalii despre circumstanțele despărțirii lor și nici despre noua relație.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum’, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton