"Dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu?". Ce pact a făcut Liviu Vârciu cu partenera lui, Anda Călin

 Cica Cristina
.

Pactul făcut de Liviu Vârciu cu partenera lui, Anda Călin. Formează un cuplu de aproximativ 8 ani și împreună au doi copii, o fetiță și un băiat. Pasiunea costisitoare a artistului pentru mașini nu este chiar pe placul iubitei lui, astfel că cei doi au fost nevoiți să ajungă la o înțelegere și le-a ieșit. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pasiunea lui Liviu Vârciu pentru mașini nu mai e un secret pentru nimeni. Chiar recent prezentorul TV a mai făcut o nouă achiziție, ceea ce nu e chiar pe placul partenerei sale. Până la urmă, cei doi au reușit să ajungă la un numitor comun, astfel încât amândoi să fie mulțumiți. Iată ce soluție de împăcare a găsit artistul!

anda-calin-liviu-varciu-6anda-calin-liviu-varciu-6

Pactul făcut de Liviu Vârciu cu Anda Călin

Liviu Vârciu a găsit metoda ideală prin care să-și mulțumească partenera, care nu a ascuns că e deranjată de pasiunea iubitului ei de a tot achiziționa mașini. Astfel, la fiecare mașină cumpărată, prezentatorul s-a oferit să o ducă pe Anda Călin într-o vacanță. Și așa domnește armonia în familie!

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță', a povestit Liviu Vârciu.

Citește și: Iubitele lui Liviu Vârciu nu au fost pe placul părinților lui: „M-au tras mereu de mânecă, dar tot ca mine am făcut”. Cum se înțeleg cu Anda Călin, actuala noră

Citește și: Secretul relației de 7 ani dintre Liviu Vârciu și Anda Călin: „Asta facem ca să supraviețuim și să fim un cuplu care încă rezistă!”

Citește și: Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor: „Nu a fost simplu să ne despărțim după 23 de ani”

Citește și: „Sunt vechi, erau din timpul relației. Dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei”. Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut publice mesajele private

Liviu Vârciu: „Dorm și în garaj, dorm și în mașină”

În stilul caracteristic, plin de umor, Liviu Vârciu susține că e dispus să facă ce e necesar pentru ca pasiunea lui să nu fure liniștea persoanei iubite.

„Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. – mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în „Bravo, tată!', serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life', spunea recent Liviu Vârciu, la Star Matinal.

Ce spune Anda Călin despre căsătoria cu Liviu Vârciu

Anda Călin mărturisea recent că este foarte posibil ca ea și artistul să facă pasul cel mare în cele din urmă. Totuși, amândoi doresc ca evenimentul să aibă loc în secret, alături doar de persoanele apropiate și departe de ochii presei.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi ca și familie, nu să ne valideze alții’, a declarat Anda Călin, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

Deși nu sunt căsătoriți, Anda Călin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar împreună sunt părinții a doi copii. Cei doi au considerat dintotdeauna că formează o familie adevărată și că nu au nevoie de acte.

Ce diferență de vârstă este între Liviu Vârciu și Anda Călin

Diferența de vârstă dintre Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, este de de 9 ani. Prezentatorul TV are 42 de ani, iar ea 33. În trecut, partenera prezentatorului povestea și cum s-au cunoscut.

„Da, ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost „ce faci nevastă în oraş?’. Şi i-am spus că „am venit să fiu cu ochii pe el’. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea’, a povestit iubita prezentatorului la un moment dat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton