Ce a pățit Kiprianos de la Casa iubirii, la scurt timp după ce a intrat în emisiune: „Nu eram nici eu bine cu mine. Se întâmplă atâtea!”

.

La scurt timp după ce a intrat în emisiunea Casa iubirii de la Kanal D, Kiprianos a avut parte de o întâmplare neașteptată. După gala care a avut loc duminică, pe data de 13 octombrie 2024, noul concurent nu a fost atent și a căzut în piscină. Concurenții și Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, au rămas surprinși când l-au văzut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Noul concurent de la Casa Iubirii, Kiprianos, a trecut printr-un moment neașteptat și stânjenitor la scurt timp după intrarea în competiție. În timpul filmărilor pentru gala care a avut loc duminică, pe data de 13 octombrie, tânărul a căzut în piscină. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat descurajat și a continuat să își urmărească obiectivul, purtând o discuție sinceră cu Teodora în ediția următoare a emisiunii de la Kanal D.

Kiprianos2Kiprianos2

Citește și: Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune

Citește și: Cum arată Ștefania de la Casa iubirii fără machiaj și filtre de înfrumusețare. Fosta concurentă și-a dorit să părăsească emisiunea

Citește și: Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei, Alex Gilka, după ce și-au construit o casă împreună. Mesajul postat de influenceriță: „Am luat…'

Citește și: Anca Țurcașiu a leșinat la Asia Express și a avut nevoie de intervenția medicilor: „Am simţit milioane de ace în picioare, ca şi cum te strânge cineva foarte puternic, şi după…'

Ce a pățit Kiprianos de la Casa iubirii, la scurt timp după ce a intrat în emisiune

Noul concurent de la Casa Iubirii, Kiprianos, a trecut printr-un moment stânjenitor la scurt timp după ce a intrat în competiția de la Kanal D. La finalul filmărilor pentru gala care a avut loc duminică, pe data de 13 octombrie, tânărul a avut parte de un accident neașteptat. În momentul în care băieții și fetele se salutau la plecare, Kiprianos s-a apropiat prea mult de piscină și a căzut direct în apă.

Incidentul i-a șocat atât pe concurenți, cât și pe prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, Andreea Mantea. Cu toate acestea, Kiprianos a trecut rapid peste întâmplare, reamintindu-și scopul pentru care a venit în competiție.

De ce a decis Kiprianos să participe la emisiunea de la Kanal D

În ediția de luni, de pe data de 14 octombrie, Kiprianos a avut o discuție sinceră cu Teodora, încercând să afle mai multe despre legătura acesteia cu Robi. Fără ezitare, noul concurent de la Casa iubirii a abordat subiectul într-un mod direct, dorind să afle ce simte cu adevărat Teodora.

„Până la urmă, tu acum cu Robi, ce aveți?', a întrebat-o Kiprianos pe Teodora.

„Tot la stadiul de interacțiune e. Nu ne-am declarat relație, mai ales că eu eram cum eram. Nu eram nici eu bine cu mine, interacțiune spre cunoaștere, nici eu nu știu exact. Că se întâmplă atâtea', a răspuns aceasta.

El a mai întrebat-o ce sentimente are pentru Robert. Fiind interesat de ea, concurentul de la Casa iubirii a vrut să afle cât mai multe detalii din viața acesteia și despre parcursul ei în acest reality show de la Kanal D.

„Mie îmi place Robi, eu am și zis că-mi place. Dar, în același timp, tot sunt nesigură pe el', a precizat tânăra.

Cine este Kiprianos de la Casa iubirii

Kiprianos, în vârstă de 23 de ani, s-a alăturat recent emisiunii Casa iubirii de la Kanal D. El este pe jumătate grec, născut în Tripoli, Grecia, dar locuiește acum în Bistrița-Năsăud și lucrează ca antrenor de fitness.

A decis să participe la show pentru a-și găsi o parteneră, căutând o relație serioasă și bazată pe iubire. De când a intrat în emisiune, acesta le-a mărturisit celorlalți băieți că are deja câteva fete în vizor, însă a preferat să nu le dezvăluie numele. El își dorește să le cunoască pe toate mai întâi.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton