Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie: "A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Pavel Bartoș susține că soția lui, Anca, este liantul familiei și toate greutățile au căzut pe umerii ei. Prezentatorul de la Românii au talent are numai cuvinte de laudă la adresa mamei celor trei fiice ale sale și ne-a vorbit despre momentele grele din căsnicie și cum le-au depășit. „Anca s-a sacrificat', subliniază actorul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mi-a rămas în minte o replică de-a ta: „cea mai mare calitate a mea este soția'. Bănuiesc că te referi la faptul că ai o soție foarte înțelegătoare, cu capul pe umeri, gata oricând să-ți înțeleagă programul și să se ocupe ea de toate… Dar te invit pe tine să ne povestești mai pe larg despre această afirmație pecare eu o iau ca pe o frumoasă declarație de dragoste…

De când am realizat acest lucru, cred că este una dintre cele mai mari calități ale mele. Este liantul familiei, cea care încheagă. Datorită ei s-a dezvoltat atât de frumos familia noastră, s-au dezvoltat fetele noastre. Datorită ei am avut timp să mă dezvolt și eu frumos, profesional. Datorită ei ne bucurăm de ceea ce ni se întâmplă.

Pavel-Bartos-1-4Pavel-Bartos-1-4

Este un om cu capul pe umeri, iar când vreunul dintre noi mai deraiază de la drumul principal, apare ea și lucrurile se rezolvă, cumva! Nici acum nu știu cum anume, dar are această uimitoare calitate de a ne ține uniți!

Pavel Bartoș: „Am învățat să fim părinții pe care și-i doresc copiii noștri'

Cum a evoluat relația dintre tine și Anca? Bănuiesc că apariția copiilor v-a unit și mai mult, dar cum v-ați îngrijit să aveți timp și pentru voi, în calitate de cuplu? Tot Anca se ocupă de asta sau îi mai faci și tu câte o surpriză, uneori?

Normal că Anca este de bază și în acest angrenaj. Copiii ne-au împlinit, dar nu a fost doar miere. Sunt și multă nesiguranță, multă responsabilitate… enorm de multă, teamă, neajunsuri. Vine cu toate acestea la pachet. Dar tocmai pentru că ne-am iubit foarte mult copiii, am învățat să trecem peste toate aceste lucruri.

Am învățat să fim părinți mai buni, mai puțin nebuni, de fapt să fim părinții pe care și-i doresc copiii noștri. Ai noștri și mă refer doar la ei. Repet, Anca a avut și are marele rol în acest angrenaj.

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:”Am întârziat o oră la biserică”/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:”Acasă, nu sunt eu în rolul principal” / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama din viața lui Pepe. Ce s-a întâmplat după ce nepotul lui a murit:„Nu am zis niciodată până acum'

Pavel Bartoș: „Anca s-a sacrificat'

Cum a gestionat ea toate perioadele aglomerate din viața ta? Nu de alta, dar nu e tocmai floare la ureche să faci și televiziune, și film, și teatru… Ai mai primit și reproșuri?

Dacă stau să mă gândesc, mai ales în perioada în care făceam serialele, lipseam foarte mult de acasă. Plecam de dimineață, de la ora 6, ca să ajung la ora 7.30 în Buftea, la 8 să fiu gata de filmare, apoi aveam și repetiții sau spectacole la teatru. A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat.

Eu mă bucuram că mi se întâmplă lucruri extraordinare în viață: angajat la Teatrul Odeon, jucam în filme alături de actori extraordinari. Anca s-a sacrificat și a ținut toată familia pe drumul cel bun. A făcut în așa fel încât fetele să nu sufere atât de mult din cauza faptului că nu eram tot timpul acasă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton