Pepe a contestat ordinul de restricție cerut de Raluca Pastramă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între artist și soția lui

 Cica Cristina
.

Pepe, care se află în plin proces de divorț de Raluca Pastramă, a contestat ordinul de restricție emis împotriva sa. Iată ce s-a întâmplat între cei doi soți!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Detalii neașteptate au ieșit la iveală după anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul ar fi bătut-o pe mama fetițelor sale, iar aceasta a solicitat ordin de protecție.

În urmă cu puțin timp, Pepe anunța divorțul de Raluca Pascu fără a prezenta un motiv concret. Despărțirea celor doi a luat pe toată lumea prin surprindere, iar acum ies la iveală detalii total neașteptate din căsnicia lor. Se pare că Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu, iar aceasta a mers la Poliție, unde a cerut ordin de protecție.

Pepe contestă decizia cu privire la ordinul de restricție

Reacția artistului nu a întârziat să apară, astfel că Pepe ar fi contestat decizia cu privire la ordinul de restricție. Pentru o astfel de procedură ar fi trebuit să existe dovezi concrete la dosar, privind actul de violență, lucru care nu s-ar fi întâmplat.

Potrivit Spynews.ro, Raluca nu ar fi depus la dosar niciun certificat medico-legal care să demonstreze că agresiunile la care ar fi fost supusă în timpul mariajului.

Momentul de violență s-a petrecut în plină stradă

Pepe ar nega că ar fi avut loc astfel de momente între el și partenera sa de mai bine de opt ani. Însă, ar putea exista martori, dat fiind că tot episodul s-a petrecut în plină stradă.

Totuși, cum la acest moment nu ar exista niciun dosar un certificat medico-legal, care să dovedească actele de violență, Pepe cere să se retragă ordinul de restricție care îl vizează.

Pepe și Raluca Pastramă nu au făcut nicio declarație clară până la acest moment în legătură cu astfel de probleme care ar fi survenit în familie.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma:„Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…'/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct:”Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau”

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul:”Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci….”

Ce s-a întâmplat între Pepe și Raluca Pastramă

Conform unui comunicatul emis de Poliția Capitalei, scenele s-ar fi petrecut pe 19 noiembrie. Scenele ar fi avut loc chiar în fața bazei sportive Dinamo, acolo unde bruneta își ducea fetițele la cursurile de tenis. Artistul a venit după ele și a avut loc o ceartă aprinsă, moment în care ar fi răbufnit de față cu Rosa și Maria.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.'

Se pare că după acest incident șocant, Raluca Pascu și-ar fi contactat avocatul și dorește custodie exclusivă a fetițelor.

În plus, dacă se va dovedi că a avut loc agresiunea împotriva soției sale, Pepe riscă să nu-și mai vadă fetițele o perioadă îndelungată.

Pepe și Raluca divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

pepe_si_raluca-6pepe_si_raluca-6

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca’, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton