„Dacă se schimbă domiciliul, mă obligă să plătesc pensie alimentară. Asta e intenţia ei, una financiară”. Pepe face acuzații la adresa Ralucăi Pastramă, după ce au început scandalul pe custodia fetelor

.

Pepe a făcut acuzații grave la adresa fostei sale soții, Raluca Pastramă, după ce a fost chemat din nou la tribunal în legătură cu custodia fetelor, Maria și Rosa. Artistul susține că fosta lui perteneră de viață are intenții financiare ascunse, iar el nu este de acord cu declarațiile pe care aceasta le face. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a declarat că fosta soție nu ar putea face față responsabilităților de părinte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Continuă scandalul între Pepe și Raluca Pastramă, după ce artistul a fost chemat la tribunal. Cei doi se luptă pentru custodia copiilor, deoarece fosta soție a prezentatorului de la Te cunosc de undeva își dorește fetele înapoi.

pepe-raluca-pastramapepe-raluca-pastrama

Citește și: Pepe și Ibrahim Ibru s-au întâlnit, după scandalul de la tribunal cu Raluca Pastramă. Cum au fost surprinși copiii lor, împreună / Imaginea a fost postată de Ibrahim

Citește și: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală. Penibil!'. Pepe, revoltat că Pastramă l-a chemat la tribunal pentru custodia copiilor

Citește și: Silviu Biriș, absolvent de Teologie, sfaturi pentru cei care fac pomeni: „Dacă tăticu a murit alcoolic, nu împărțim băutură și țigări pentru sufletul lui, că nu ajută”

Citește și: Daniel Iordăchioaie, amintiri cu regretatul Dan Spătaru: „Era fascinant! Un lucru am învățat și mi-a rămas. Îl practic de fiecare dată când…'/ EXCLUSIV

Pepe face acuzații la adresa Ralucăi Pastramă, după ce a fost chemat la tribunal pentru custodia fetelor

Pepe a făcut o serie de acuzații grave la adresa fostei sale soții, Raluca Pastramă, după ce a fost chemat la tribunal într-un nou conflict legat de custodia copiilor. Potrivit artistului, cei doi aveau un acord stabilit prin care ea nu trebuia să plătească pensie alimentară, însă situația pare să se fi schimbat acum.

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a declarat că fosta lui parteneră de viață nu ar putea face față responsabilităților legate de îngrijirea fetelor, Maria și Rosa. Cântărețul susține că fosta lui soție nu are timpul necesar pentru a se ocupa de toate aspectele din viața fetelor.

„Noi aveam un acord, conform căruia ea nu plăteşte pensie alimentară. Mai mult ca sigur, dacă se schimbă domiciliul, mă obligă să plătesc pensie alimentară. Asta e intenţia, una financiară.

Dacă îi dau copiii pe cap trei săptămâni şi nu răspund la telefon, dacă nu le duc eu la antrenamente şi la şcoală, s-ar putea să aducă fetele, sufocată. Nu are cum să aibă ea timp de aşa ceva. Are alte probleme. Are liber să vină la noi, să plătească şcolile, următoarea factură e de 13.000 de euro', a declarat cântărețul pentru fanatik.ro.

Ce a aflat artistul când era în sala de judecată alături de Raluca Pastramă

Mai mult decât atât, când erau la tribunal, Raluca Pastramă a declarat că ea a fost cea care s-a ocupat de creșterea fetelor înainte de divorț, în timp ce după separare, responsabilitatea a trecut în totalitate la el. Artistul a fost surprins de aceste mărturisiri.

Cântărețul nu este de acord cu propunerea fostei partenere de viață de a schimba domiciliul copiilor și de a obține custodie comună.

„A depus ordonanţă președințială, asta înseamnă că trebuie să demonstreze şi care e urgenţa. Cred că nimeni nu se poate pronunţa aşa doar că se trezeşte mamă peste noapte. Când eram în sală, am aflat că doar ea a crescut fetele până la divorţ, şi doar eu după divorţ. Asta a fost declaraţia ei. De acum înainte, vrea să îi creştem împreună. Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei de a schimba domiciliul copiilor şi nici să fie o săptămână la mine, o săptămână la ea. Fetele au şi ele un program şi sunt foarte fericite. Ele îşi doresc să stea acasă', a mai spus el.

Pepe și Raluca Pastramă se luptă pentru custodia fetelor

Pepe și Raluca Pastramă se luptă pentru custodia fetelor și se pare că scandalul dintre cei doi foști parteneri de viață continuă. Fosta soție a artistului l-a chemat în tribunal, deoarece își dorește copiii înapoi, pe Maria și Rosa.

După ce au divorțat, în urmă cu trei ani, fetele au rămas în grija prezentatorului de la Te cunosc de undeva. El a fost cel care s-a ocupat de creșterea și educația lor.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton