Pepe, chemat la tribunal de Raluca Pastramă, pentru că-și vrea fetele înapoi: „Ea nu a dat niciun leu în viața ei, nu plătește pensie alimentară, nu a plătit în viața ei nimic din educația copiilor. Nu are niciun aport în educația lor” / EXCLUSIV

.

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă continuă, la trei ani de la divorț! Artistul a fost chemat la tribunal de fosta soție. Fosta parteneră de viață a prezentatorului de la Te cunosc de undeva își vrea fetițele înapoi, pe Maria și Rosa, iar el nu este de acord cu acest lucru. Cei doi au făcut declarații despre procesul în care sunt implicați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pepe și Raluca Pastramă sunt în plin scandal! La trei ani de când au divorțat, prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 și fosta lui parteneră de viață s-au prezentat în instanță, deoarece ea își dorește fetițele înapoi, pe Rosa și Maria. Artistul a declarat că ea nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru copii, în timp ce ea a spus că tatăl fetițelor o denigrează.

pepe-tribunal2pepe-tribunal2

Citește și: Pepe, nevoit să-i deschidă proces Ralucăi Pastramă, pentru a-și muta fiicele la altă școală: „Nu mi-a dat semnătură. Ea inițial nici nu s-a prezentat…'

Citește și: De ce și-a mutat Pepe fiicele la altă școală și cu ce se ocupă Rosa și Maria acum: „Amândouă fac sport de performanță. La Campionatele Naționale a obținut locul…'. Ce spune artistul despre al patrulea copil / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit sexul bebelușului: „Emoțiile și bucuria au fost la cote maxime. Am aflat în sfârșit ce se ascunde în burtică'

Citește și: De ce a renunțat Jorge definitiv la alcool: „Am aproape cinci luni de când nu mai beau. Nu mai cad în capcana…'. Ce schimbări majore a făcut și în alimentație

Pepe, chemat la tribunal de Raluca Pastramă, pentru că-și vrea fetele înapoi

Pepe a fost chemat la tribunal de Raluca Pastramă. Artistul a făcut declarații din fața instanței despre scandalul dintre el și fosta soție. Fosta parteneră de viață a cântărețului își vrea fetele înapoi, pe Rosa și Maria.

Juratul de la Te cunosc de undeva a mărturisit că fosta lui soție nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru fetițele pe care le au împreună și nu s-a ocupat de educația lor de când ei sunt despărțiți. El nu înțelege acum de ce a fost chemat de urgență la tribunal.

„E problema ei! Trebuie să fac exact ce-și dorește ea? Dacă dumneai și-a dorit ca fetele să rămână la mine că nu a avut timp să se ocupe de ele… De la divorț au rămas la mine și eu mă ocup de copii. Am aflat astăzi în sala de judecată că am avut o înțelegere pe gură. Pe bune? Înțelegerile se fac în scris! Divorțul se face în scris.

Ea a plecat de acasă! Să vină după fete și să le ia când își dorește, în weekend-uri, dar ea nu vine. Cu ce o denigrez? Nu a depus nimic la dosar, nu i-am blocat niciodată accesul, nu i-am refuzat niciodată accesul în casă, nu am refuzat-o niciodată când a venit la copii. Ea nu vine! Ce să-i fac, să-i duc eu la poartă?

Nu ți se pare ciudat ca niște copii să aibă două domicilii și o săptămână să stea cu haine, cu cărți, caiete, costumații, cu tot să plece în fiecare săptămână că așa vrea mami? Să decidă instanța! Ea a zis că ne-am înțeles verbal. Am înnebunit când am auzit! Avem acte semnate, acord parental, divorț. Cum poți să spui că avem o înțelegere verbală și eu n-am respectat-o? Ea și-a dorit asta, n-am propus eu.

Eu m-am ocupat de copii. Ea vrea acum să fie jumătate – jumătate. Nu înțeleg ce consumă! Ea nu a dat niciun leu în viața ei, nu plătește pensie alimentară, nu a plătit în viața ei nimic din educația copiilor. Nu are niciun aport în educația copiilor. N-am înțeles de ce m-a chemat astăzi! A cerut să se judece în lipsă, fără să vin eu să mă apăr. Pe bune? De unde tupeul ăsta? Nu e nimeni prost. Copiii au dat declarație și vor să rămână acasă, așa că e ok', a declarat artistul.

Raluca Pastramă: „Sunt mama copiilor lui și mă denigrează'

Pe de altă parte, Raluca Pastramă a ținut să precizeze faptul că este denigrată de Pepe. Ea își dorește să petreacă timp cu fetițele sale și vrea ca ea și fostul partener de viață să aibă o relație frumoasă, deoarece Rosa și Maria văd tot ce se întâmplă între ei.

Mai mult decât atât, Raluca Pastramă a vorbit și despre procesul cu Ibrahim Ibru și a declarat că tatăl fetiței sale petrece timp cu micuța de două ori pe lună.

„Mă denigrează, sunt mama copiilor lui și mă denigrează de ani de zile. Dacă vă uitați puțin de când suntem noi doi împreună, eu niciodată nu l-am denigrat, eu niciodată nu am vorbit urât despre el, eu îl consider în continuare tatăl copiilor mei. Vreau copiii mei să vadă lucruri frumoase, nu să ajungă mai târziu și să vadă lucruri urâte despre mine sau despre tatăl lor. În fine, fiecare face ce consideră. Eu așa am considerat, conform educației mele. Când vrei să facă bani, na…

Eu am avut procesul cu Ibrahim, s-a pronunțat. Ibrahim își vede copilul o dată la două săptămâni, în weekend. Asta a fost soluția în procesul cu Ibrahim', a spus vedeta.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu trei ani

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în anul 2012, însă în anul 2021 au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au divorțat în urmă cu trei ani. De atunci și până în prezent, artistul și fosta parteneră de viață sunt în plin scandal.

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva și fosta soție au împreună două fetițe, pe Maria, în vârstă de 11 ani, și pe Rosa, în vârstă de 9 ani. De când au divorțat, fetele sunt crescute de Pepe și locuiesc cu el.

Sursa foto: VIVA!/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton