Pepe s-a prezentat la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim Ibru, deși nu a fost chemat. De ce a venit în instanță, de fapt: „Pe mine mă interesează de copii, cam ce și cum se întâmplă”

.

Pepe a fost prezent la procesul dintre Raluca Pastramă și Ibrahim Ibru, deși nu a fost chemat. Artistul a explicat că a venit pentru a urmări cazul, deoarece există legături între acest proces și cel intentat împotriva lui. Preocuparea principală a prezentatorului de la Te cunosc de undeva rămâne legată de binele copiilor săi, mai ales în contextul schimbărilor din viața acestora. Iată de ce a venit cântărețul în instanță, de fapt!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Scandalul dintre Raluca Pastramă și Pepe continuă, deși au trecut deja trei ani de când cei doi au divorțat. Ei se luptă pentru custodia copiilor, deoarece fosta soție a prezentatorului de la Te cunosc de undeva își dorește fetele înapoi, pe Maria și Rosa.

raluca-pastrama-ibrahimraluca-pastrama-ibrahim

Citește și: „Dacă se schimbă domiciliul, mă obligă să plătesc pensie alimentară. Asta e intenţia ei, una financiară'. Pepe face acuzații la adresa Ralucăi Pastramă, după ce au început scandalul pe custodia fetelor

Citește și: Raluca Pastramă susține că Pepe și Ibrahim Ibru s-au aliat împotriva ei, ca să-i ia copiii: „E dureros, nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva în zilele noastre. Mă lupt singură contra a doi bărbați și acum…”

Citește și: Cine este Dana Budeanu, primul critic de modă din România. „Nu am cunoscut niciodată un om mai puternic decât mine!'

Citește și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au căsătorit civil în weekend. Culiță Sterp a lipsit, iar Daniela Iliescu nu a fost invitată la eveniment: „M-a sunat și mi-a zis că…'

Pepe s-a prezentat la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim Ibru, deși nu a fost chemat

Pepe a surprins pe toată lumea când s-a prezentat la procesul dintre fosta sa soție, Raluca Pastramă, și Ibrahim Ibru, deși nu a fost chemat de nimeni. Artistul a explicat că prezența sa în instanță a fost motivată de dorința de a se informa despre caz, având în vedere că există legături între acest proces și cel intentat împotriva lui.

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva a explicat că este interesat în mod special de modul în care aceste dispute i-ar putea afecta pe copiii lui.

„Eu sunt astăzi doar pentru a studia cazul, nu e procesul meu (…) Au legătură oarecum procesele. Cel al lor și cel intentat mie. Nu am ce să comentez declarațiile de pe Instagram. În primul rând, eu sunt blocat pe rețelele de socializare de ea. Eu am aflat din presă. Pe mine mă interesează de copii, cam ce se întâmplă și cum se întâmplă. Schimbările astea, fluctuațiile astea în ceea ce privește programul copiilor și creșterea minorilor și interesul superior al minorilor (…).

A spus că ea nu a avut avocat, că nu a știut ce a semnat. Păi ea de ce e patroană de grădiniță în momentul ăsta? V-ați pus vreodată întrebarea asta? Eu i-am cedat acțiunea unei societăți și s-au semnat vreo șapte acte la notariat în prezența avocaților, evident, și negociate timp de un an de zile', a declarat cântărețul, potrivit spynews.ro.

Pepe: „Am înțeles că n-ai putut să crești copiii, ți-ai dorit să fii independentă financiar, patroană, fată tânără, să te distrezi'

Pepe a mai spus că a venit la procesul dintre cei doi foști parteneri de viață pentru a urmări cazul îndeaproape, deoarece există legături între acest proces și cel în care este implicat el. Cântărețul susține că aceste schimbări afectează creșterea minorilor, iar el se asigură că interesul lor este respectat.

„Nu poți să vii să demontezi cu un act. Adică acordul parental că nu mai ești tu de acord cu el și să încerci să îți construiești probe timp de trei ani de zile înregistrând copiii pe ascuns fără ca ei să știe.

Am înțeles că n-ai putut să crești copiii, ți-ai dorit să fii independentă financiar, ți-ai dorit să fii patroană, fată tânără, să te distrezi, felicitări, foarte bine. După care vii și spui că în interesul superior al minorilor că vrei să creștem copiii jumătate – jumătate. Astăzi, din câte înțeleg are o altă declarație în procesul cu Ibrahim, de asta vreau să fiu prezent în sală', a mai adăugat el.

Artistul și Raluca Pastramă se luptă pentru custodia fetelor

Pepe și Raluca Pastramă se luptă pentru custodia fetelor, Maria și Rosa. Fosta soție a cântărețului l-a acționat în instanță pe prezentatorul de la Te cunosc de undeva, deoarece și-a dorit să recâștige custodia copiilor.

După divorțul lor de acum trei ani, cele două fete au rămas în grija lui Pepe, care s-a ocupat de creșterea și educația lor.

Sursa foto: VIVA!/ Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton