„Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală. Penibil!”. Pepe, revoltat că Pastramă l-a chemat la tribunal pentru custodia copiilor

.

Pepe este revoltat pentru că a fost chemat în tribunal de Raluca Pastramă. În urmă cu doar o zi, fosta parteneră de viață a artistului a mers în fața instanței pentru că își dorește fetele înapoi, pe Rosa și Maria. Cântărețul a precizat că ea nu s-a ocupat niciodată de copiii pe care îi au împreună și nu poate înțelege de ce l-a chemat în tribunal. Iată ce declarații importante a făcut prezetatorul de la Te cunosc de undeva cu privire la acest subiect!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pepe și Raluca Pastramă au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de nouă ani, dar au decis să divorțeze în utmă cu trei ani, mai exact în anul 2021. Au împreună două fete, pe Rosa și Maria, cu care se mândresc. De când s-au separat, copiii stau cu el, iar artistul se ocupă de tot ceea ce ține de educația și creșterea lor.

pepe2pepe2

Citește și: Pepe susține că fetițele lui și ale Ralucăi Pastramă vor să rămână la el: „Copiii au dat declarație și vor să rămână acasă, așa că e ok. Ea a plecat de acasă! Să vină după fete și să le ia când își dorește. Nu i-am blocat niciodată accesul' / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, chemat la tribunal de Raluca Pastramă, pentru că-și vrea fetele înapoi: „Ea nu a dat niciun leu în viața ei, nu plătește pensie alimentară, nu a plătit în viața ei nimic din educația copiilor. Nu are niciun aport în educația lor' / EXCLUSIV

Citește și: Martorul lui Laurențiu Reghecampf în procesul de divorț, acuzat de Anamaria Prodan de mărturie mincinoasă: „O să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus…”

Citește și: Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după ce a anunțat despărțirea de Alexia Eram: „Mă mut aici!'

Pepe, revoltat pentru că a fost chemat în tribunal de Raluca Pastramă

Pepe este revoltat pentru că a fost chemat în tribunal de Raluca Pastramă. Artistul a făcut decarații importante despre ce s-a întâmplat ieri în fața instanței. Cântărețul susține că nu i-a interzis niciodată să-și vadă fetele, însă ea nu vine prea des la ele.

Prezentatorul de la Te cunosc de undeva își dorește ca Rosa și Maria să petreacă timp cu mama lor, astfel că le lasă pe cele două în grija lor ori de câte ori fosta lui soție vrea acest lucru.

„În primul rând m-a deranjat faptul că a depus o ordonanță președințială fără niciun motiv! Pentru așa ceva trebuie să existe o urgență, iar asta nu există! Ca să demonstrezi urgența și pericolul trebuie să ai niște dovezi. Am înțeles din sala de judecată! Am găsit o citație în care solicită să se judece de urgență, în lipsă, pe motiv că îi împiedic accesul la copii și de 3 săptămâni ea nu a mai venit să ia copiii!

E problema ei! Avem un acord parental semnat la notar în care eu am obligația de a lăsa copiii la ea, și dacă nu ar fi solicitat și nu aș fi lăsat copiii la ea, era altceva. Eu nu îmi încălcam acordul parental, pentru că așa avem înțelegerea! Sunt de acord să mergi cu ei în vacanțe, când e ziua ta, când e ziua mea. A venit duminică să o ia pe Rosa.

Eu i-am dat mereu fetele și acum ea nu a mai venit de 3 săptămâni să ia copiii și a venit în instanță, cu martor că nu are acces la copii. Probabil va ataca decizia. Eu am solicitat să îi respingă acțiunea, să rămână ce am stabilit noi de comun acord la notariat, acordul parental. Ea a vrut să demonteze acordul parental prin ordonanță președințială! Eu îi dau fetele în afara programului. Nu am avut niciodată intenția de a nu lăsa copiii la ea. Nu a putut să demonstreze asta judecătoarei. Nu are ce să facă!', a spus artistul pentru click.ro.

Pepe: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală'

Mai mult decât atât, Pepe a declarat că Raluca Pastramă a terminat Facultatea de Drept și nu știe că totul se face în scris, nu verbal. Artistul nu a fost de acord cu o înțelegere verbală și și-a dorit ca înțelegerea dintre ei să fie scrisă.

„În principiu, aberația pe care a spus-o a fost că eu nu respect înțelegerea verbală! După 4 ani nu poți să vii în fața instanței să spui că ai avut o înțelegere verbală, să spui în fața instanței că nu s-a respectat! Păi ai terminat Dreptul! Noi am avut o înțelegere verbală!

Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele, nu știe drumul spre școală. Unde ai văzut așa ceva, să stea copiii o săptămână cu o săptămână la părinți? Nu poți să pui fetele să stea așa! Ordonanța președințială presupune o urgență! Nu există nicio urgență, există o dorință de-a ei! S-a făcut singură de râs. Asta nu este ordonanță președințială, nu are cum, noi avem un acord parental.

Am semnat în aceeași zi toate actele. Negociate prin avocați și solicitate chiar de ea… Acord parental, divorț, partaj, cesiune părți sociale, promisiune de vânzare. Multe. Actul ăsta i se pare greșit acum. Penibil! Am semnat toate actele odată. Le desfacem pe toate sau încercăm să demontăm doar acordul?', a mai adăugat el.

Raluca Pastramă își vrea fetele înapoi

În urmă cu doar o zi, Pepe a fost chemat la tribunal de Raluca Pastramă, deoarece fosta parteneră de viață a cântărețului își vrea fetele înapoi, pe Rosa și Maria. Se pare că scandalul dintre cei doi foști soți continuă și acum, la trei ani de la divorț.

Cei doi au avut o relație de nouă ani, însă în 2021 au decis să divorțeze. Au două fiice împreună, pe Maria, în vârstă de 12 ani, și pe Rosa, de 9 ani, care au rămas în grija tatălui după separarea artistului de Raluca Pastramă.

Sursa foto: Facebook/ VIVA!/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton