Pepe susține că fetițele lui și ale Ralucăi Pastramă vor să rămână la el: „Copiii au dat declarație și vor să rămână acasă, așa că e ok. Ea a plecat de acasă! Să vină după fete și să le ia când își dorește. Nu i-am blocat niciodată accesul” / EXCLUSIV

.

La trei ani de când au divorțat, iar fetele au rămas în grija tatălui lor, Pepe și Raluca Pastramă continuă scandalul! După ce a fost chemat de urgență la tribunal de fosta lui parteneră de viață, prezentatorul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1 a declarat că fetițele lui și ale Ralucăi Pastramă vor să rămână la el. Cântărețul susține că Rosa și Maria au depus declarație în instanță, deoarece își doresc să trăiască în casa lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Pepe și Raluca Pastramă au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de nouă ani, dar au decis să se separe. S-au căsătorit în anul 2012 și au divorțat în anul 2021. Acum, la trei ani de la divorț, fosta soție a prezentatorului de la Te cunosc de undeva l-a chemat pe acesta la tribunal, deoarece își vrea fetele înapoi, pe Rosa și Maria.

pepe2pepe2

Citește și: Pepe, chemat la tribunal de Raluca Pastramă, pentru că-și vrea fetele înapoi: „Ea nu a dat niciun leu în viața ei, nu plătește pensie alimentară, nu a plătit în viața ei nimic din educația copiilor. Nu are niciun aport în educația lor' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reacționat fiicele lui Pepe când tatăl lor a adus-o pe Yasmine Ody prima oară acasă, după divorțul de mama lor: „Ele au insistat: Ce bine ne înțelegem cu ea, tati nu rămâne la noi?! A contat mult…”

Citește și: Raluca Munte, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a dezvăluit sexul bebelușului: „Emoțiile și bucuria au fost la cote maxime. Am aflat în sfârșit ce se ascunde în burtică'

Citește și: Angela Rusu a fost operată și i s-a extirpat o tumoare renală. De ce a fost internată ulterior la o clinică de psihiatrie: „Luam câte 10 pastile pe zi, dar tratamentul era greșit. Riscul de sevraj…'

Pepe susține că fetițele lui și ale Ralucăi Pastramă vor să rămână la el

După ce a fost chemat la tribunal de Raluca Pastramă, Pepe a făcut declarații despre faptul că fosta lui soție își vrea fetele înapoi. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva susține că fetițele lui și ale Ralucăi Pastramă, Maria și Rosa, vor să rămână la el. Artistul a mărturisit că fetele lui au depus declarație în fața instanței.

De asemenea, cântărețul a spus că Raluca Pastramă nu a plătit niciodată pensie alimentară pentru copiii pe care îi au împreună.

„Ea a plecat de acasă! Să vină după fete și să le ia când își dorește, în weekend-uri, dar ea nu vine. Cu ce o denigrez? Nu a depus nimic la dosar, nu i-am blocat niciodată accesul, nu i-am refuzat niciodată accesul în casă, nu am refuzat-o niciodată când a venit la copii. Ea nu vine! Ce să-i fac, să-i duc eu la poartă?

Nu ți se pare ciudat ca niște copii să aibă două domicilii și o săptămână să stea cu haine, cu cărți, caiete, costumații, cu tot să plece în fiecare săptămână că așa vrea mami? Să decidă instanța! Ea a zis că ne-am înțeles verbal. Am înnebunit când am auzit! Avem acte semnate, acord parental, divorț. Cum poți să spui că avem o înțelegere verbală și eu n-am respectat-o? Ea și-a dorit asta, n-am propus eu.

Eu m-am ocupat de copii. Ea vrea acum să fie jumătate – jumătate. Nu înțeleg ce consumă! Ea nu a dat niciun leu în viața ei, nu plătește pensie alimentară, nu a plătit în viața ei nimic din educația copiilor. Nu are niciun aport în educația copiilor. N-am înțeles de ce m-a chemat astăzi! A cerut să se judece în lipsă, fără să vin eu să mă apăr. Pe bune? De unde tupeul ăsta? Nu e nimeni prost. Copiii au dat declarație și vor să rămână acasă, așa că e ok', a spus cântărețul.

Raluca Pastramă, fosta soție a artistului, își vrea fetele înapoi

Raluca Pastramă își vrea fetele înapoi, iar din acest motiv l-a chemat la tribunal pe Pepe. Fosta parteneră de viață a artistului consideră că este denigrată încontinuu de el și își dorește ca Rosa și Maria să nu vadă aceste lucruri.

„Mă denigrează, sunt mama copiilor lui și mă denigrează de ani de zile. Dacă vă uitați puțin de când suntem noi doi împreună, eu niciodată nu l-am denigrat, eu niciodată nu am vorbit urât despre el, eu îl consider în continuare tatăl copiilor mei. Vreau copiii mei să vadă lucruri frumoase, nu să ajungă mai târziu și să vadă lucruri urâte despre mine sau despre tatăl lor. În fine, fiecare face ce consideră. Eu așa am considerat, conform educației mele. Când vrei să facă bani, na…', a precizat ea.

Pepe a fost chemat la tribunal de Raluca Pastramă

În această după-amiază, Pepe a fost chemat la tribunal de Raluca Pastramă, deoarece ea își vrea fetele înapoi. Artistul și fosta lui parteneră de viață au făcut declarații importante din fața instanței despre scandalul în care se află.

Cei doi au fost împreună timp de nouă ani, dar au divorțat în anul 2021. Au două fete împreună, pe Maria, în vârstă de 11 ani, și pe Rosa, în vârstă de 9 ani, care au rămas la el de când artistul și Raluca Pastramă s-au separat.

Sursa foto: VIVA!/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton