Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: "Am învățat să..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Pentru el, 2020 a fost un an al provocărilor din toate punctele de vedere… Pepe a spus „punct și de la capăt după o căsnicie de 8 ani, iar pe plan profesional s-a reinventat, găsind supapa perfectă în vreme de pandemie. Carismaticul artist ne-a mărturisit că lasă viitorul să îl surprindă, iar între timp se dedică fetițelor sale, carierei și fanilor… Cărora le promite o reîntâlnire plină de surprize la „Te cunosc de undeva! (Antena 1).

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Spuneai acum ceva vreme, într-un interviu, că ai făcut pace cu Raluca și că ar fi bine pentru amândoi să îngropați securea războiului. Ați reușit să vă țineți de plan?

Pe plan personal sunt foarte bine, exact cum ne-am propus de la început, aşa suntem în momentul ăsta. Am spus şi în alte interviuri că dacă au mai
fost alte ambiţii, derapaje, nu au fost din partea mea şi nici nu mai contează. Din punctul meu de vedere, lucrurile s-au echilibrat, s-au rezolvat. Am înţeles de la bun început cum stau lucrurile, am respectat
decizia şi mergem mai departe, ne creştem frumos copiii şi ne-am înţeles cât se poate de amiabil şi de normal.

Pepe-1Pepe-1

Când ai simțit tu că mariajul vostru s-a terminat și cât de greu ți-a fost să accepți? Bănuiesc că nici pentru un bărbat nu este ușor să încheie o căsnicie, mai ales când sunt și doi copii la mijloc.

Chiar nu vreau să intru în detalii. Sunt om matur, am înţeles, am discutat ca oamenii maturi, am realizat că e mai bine aşa pentru noi. Să sperăm că o să fie şi pentru copii mai bine şi atât.

Pepe: „Când am compus, am făcut-o inspirându-mă din viaţa mea”

Piesa cea nouă, „M-am jurat, îi este dedicată Ralucăi? „M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin/Acolo unde nu mi-e liniștea… Așa pare!

Piesa „M-am jurat este compoziţia lui Connect-R, atât ca parte muzicală, cât şi ca parte de text. Este compusă cu mult timp înainte de a fi povestea vieţii mele publică şi eu mi-am asumat-o pentru că îmi place foarte mult ideea piesei în sine. Nu folosesc numele Ralucăi în piesă, fiecare să gândească ce
vrea, eu mi-am asumat piesa ca interpretare.

În general, de-a lungul carierei tale de… 22 de ani (wow!), cât de mult te-a inspirat viața ta personală să compui?

Întotdeauna am fost inspirat, când am compus, am făcut-o inspirându-mă din viaţa mea, din ce aş face eu în cazul în care ar fi să fie, pentru că niciodată nu am putut să îmi creez un text sau o melodie fără să cred în text sau în muzică.

Citește și: Pepe, o primă victorie în lupta pentru avere cu Raluca Pastramă.Decizia magistraților

Citește și: Pepe a plecat în vacanță la munte cu fetițele. Ce vedetă l-a însoțit:„Prietenul la nevoie se cunoaște'

Citește și: Pepe și Raluca au stabilit data divorțului.Cu ce rămâne fiecare la partaj

Citește și: Ștefania și Speak, poveste de dragoste ca în filme! Au dezvăluit toate secretele relației lor:„Primul pas l-a făcut Ștefan, el m-a abordat, iar primul sărut a venit din partea amândurora' / EXCLUSIV

Pepe: „Viaţa îmi va oferi surprize sentimentale”

Cu siguranță că nu există căsnicie perfectă, dar jur că a voastră chiar părea perfectă. Ne poți spune ce ai învățat din căsnicie și ce crezi că nu vei mai face într-o relație? Vorba aia, încă ești tânăr, cu siguranță că viața îți va mai oferi surprize sentimentale…

Sincer, nu îmi doresc să pară că am făcut acest interviu ca să vorbesc despre căsnicia mea trecută sau despre ce am învăţat sau ce nu o să mai fac.
Nu asta este ideea! Nu fug de întrebări, dar nu vreau să creez titluri de primă pagină făcând referire la căsnicia mea. Am învăţat să fim fericiţi şi să ne bucurăm de viaţă, avem doi copii frumoşi, aşa că nu-mi doresc decât să ne bucurăm de creşterea şi de evoluţia lor.

Cu siguranţă viaţa îmi va oferi surprize sentimentale şi nu neapărat că le aştept repede sau mă grăbesc. Nici nu încape discuţia. Suntem oameni tineri, oameni frumoşi, iar dragostea nu are vârstă. Şi nu cred că asta e dorinţa prioritară în momentul de faţă. Acum ne axăm pe creşterea copiilor, pe educaţia lor, care e cea mai importantă, şi pe carieră. Mai departe, dragostea vine, că a venit mereu şi, chiar dacă a şi plecat, întotdeauna apare o luminiță la capătul tunelului. Nu despre asta este vorba. Mi se pare că e totul atât de normal şi de firesc, încât nici nu cred că trebuie să acord importanţă acestui subiect.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton