Petre Roman a împlinit 75 de ani! Mesajul Oanei Roman: „Câteodată când mă simt orfană”

 Mirea Roxana
.

Petre Roman a împlinit astăzi, 22 iulie, frumoasa vârstă de 75 de ani. Cu această ocazie, Oana Roman i-a transmis un mesaj emoționant tatălui ei, dar a și mărturisit că sunt momente în care îi simte lipsa foarte mult lui Petre Roman. În plus, tot astăzi este ziua de naștere și a Catincăi Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Astăzi este o zi specială pentru două persoane importante din viața Oanei Roman. Catinca Roman, sora vedetei și Petre Roman își serbează ziua de naștere astăzi, 22 iulie. Cu această ocazie, vedeta a vrut să le transmită un mesaj emoționant surorii și tatălui ei. Catinca Roman a ascultat cu atenție cuvintele frumoase ale surorii sale. După ce le-a urat „la mulți ani', Oana Roman a povestit o întâmplare frumoasă, care a avut loc atunci când Petre Roman a cunoscut-o pe Mioara Roman.

131097_105276972970403_1272967205_o131097_105276972970403_1272967205_o

La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa iar ea a spus îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele.' Și tata i-a zis: Da, dar este și ziua mea. Cum facem?'. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea e încă în procese cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat.Ce a obligat-o instanța să facă, acum

Citește și: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum a fost cerută Ilinca Vandici în căsătorie:„Mama lui Andrei a fost complice, nu am bănuit nimic'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:„Am întâmpinat destule greutăți'/ EXCLUSIV

Oana Roman, mesaj pentru Petre Roman de ziua lui

Oana Roman are doar cuvinte de laudă la adresa lui Petre Roman. Totuși, aceasta a mărturisit că, din nefericire, nu a apucat să îl sune din cauza programului încărcat. De asemenea, Oana Roman a mai dezvăluit că cel mai mult admiră la tatăl ei disciplina pe care acesta o are. În plus, vedeta mai apreciază la tatăl ei faptul că el nu a vorbit de rău pe nimeni niciodată și că mereu tratează cu diplomație orice situație mai tensionată.

Mi-a zis că pleacă de ziua lui undeva. Îmi pare rău că nu am apucat să îl sun pentru că am niște zile foarte aglomerate. Am ajuns acasă la 1 noaptea. Cam așa sunt zilele mele. Eu îi doresc să fie la fel de în formă ca până acum. Arată extraordinar, dar cu ce preț. Cu o viață disciplinată, cu mult sport și cu multă grijă. Chiar îmi doresc să fie bine. Disciplina lui este un lucru pe care îl admir la el. In ultimii ani am devenit și eu mai disciplinată. El în fiecare zi învață, citește și evoluează. Admir foarte mult faptul că nu l-am auzit vorbind de rău pe cineva. Cred că de două ori l-am auzit pierzându-și cumpătul, dar de altfel reușește să trateze lucrurile cu o diplomație incredibilă. Eu sunt mai impulsivă', a mărturisit Oana Roman despre Petre Roman.

Oana Roman: „Sunt momente când mă simt orfană'

În continuare, Oana Roman a mai făcut o serie de mărturisiri emoționante despre Petre Roman. Aceasta a spus că îi simte foarte mult lipsa pentru că nu reușesc să se vadă atât de des pe cât le-ar plăcea. Vedeta a spus chiar că are momente când se simte orfană din această cauză. Pe de altă parte, Oana Roman a mai spus că fiica ei și a lui Marius Elisei, Isa, își iubește foarte tare bunicul și tresare de fiecare dată când îi aude numele.

Îmi lipsește prezența lui, pentru că sunt momente când mă simt orfană de tata pentru că nu reusim să ne vedem atât de des precum așa mi-aș dori. Isa îl iubește foarte tare. De fiecare dată când aude numele lui, tresare„, a mai dezvăluit Oana Roman, despre Petre Roman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton