Placido Domingo a recunoscut tot: A hărțuit sexual 27 de femei. Artistul le-a cerut scuze victimelor

 Cica Cristina
.

Placido Domingo, care se confruntă cu multiple acuzații de hărțuire sexuală, și-a cerut scuze pentru „răul' cauzat victimelor sale, menționând că își asumă „responsabilitatea deplină' pentru acțiunile sale.

Russia Placido DomingoRussia Placido Domingo

După o investigație realizată de către Uniunea Cântăreţilor de Operă s- a ajuns la concluzia că tenorul și dirijorul spaniol a hărțuit sexual peste 25 de femei. Artistul în vârstă de 79 de ani ar fi manifestat un comportament nepotrivit, de la flirt, până la avansuri sexuale explicite. Faptele nu s-au petrecut doar la locul de muncă, ci și în afară, scrie click.ro.

Citește și: Placido Domingo, acuzat de 20 de femei că le-a hărţuit sexual:atingeri, apeluri în miez de noapte, săruturi cu forța. REACŢIA tenorului spaniol

„Mi-am luat timp în ultimele câteva luni să reflectez asupra afirmațiilor pe care diverse colege le-au făcut împotriva mea. Respect că aceste femei s-au simțit, în sfârșit, suficient de confortabile să vorbească și vreau să știe că îmi pare rău cu adevărat de răul pe care l-am provocat. Accept întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele și am avut de învățat din această experiență', a declarat celebrul muzician.

Investigaţia, la care au participat mai bine de 20 de femei care l-au acuzat pe Placido Domingo de un comportament nepotrivit, a scos la iveală atitudinea pe care artistul a manifestat-o de-a lungul timpului faţă de colegele de breaslă. Placido Domingo a decăzut în ochii publicului odată cu apariţia zvpnurilor potrivit cărora este un hărţuitor sexual şi a pierdut o multitudine de contracte şi de concerte, mulţi colaboratori dechizând să întrerupă comunicarea cu acesta. 

Citește și: Placido Domingo n-a mai rezistat!Ce consecințe a avut scandalul uriaș în care 20 de femei l-au acuzat de hărtuire sexuală

Placido Domingo a fost acuzat de mai multe femei, colege de breaslă, de hărțuire sexuală. Tenorul a negat anterior acuzațiile, spunând că interacțiunile și relațiile sale au fost „întotdeauna binevenite și consensuale', notează The Guardian.

Investigația, însă, a dovedit contrariul. Încă de cțnd au apărut astfel de zvonuri, Placido Domingo nu doar a decăzut în ochii publicului, dar a pierdut mai multe contracte și concerte.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Placido Domingo, acuzat de hărţuire sexuală de nouă femei:„Dacă erai femeie, mereu încerca să te sărute'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton