De la ce pornesc certurile între Theo Rose și Anghel Damian. Cum se împart cei doi între viața de familie și carieră: „În perioada aceasta este dificil! Ceea ce simt eu pe interior e dezastru!”

 Matei Bianca
.

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată de când s-a născut fiul lor, Sasha. Recent, artista a explicat de la ce pornesc certurile între ea și partenerul ei de viață. Cum se împart cei doi iubiți între viața de familie și carieră, dar și cum gestionează timpul pe care îl au.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De la ce pornesc certurile între Theo Rose și Anghel Damian. Cum se împart cei doi între viața de familie și carieră. Artista a vorbit despre viața ei și a partenerului său de viață.

theo1theo1

Citește și: Theo Rose a împlinit 27 de ani! Cum au întâmpinat-o colegii de la Vocea României și ce surpriză specială i-a făcut Anghel Damian / Imagini din culise

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a făcut primii pași: „Ești făcut din iubire, fericire și adevăr!”. Imagini inedite cu Sasha

Citește și: Simona Florescu-Dichiseanu a început să mănânce carne după ce o vreme a fost vegană. Cum se menține în formă la 57 de ani: „Mi-am format un stil de viață sănătos sunt conștientă la ce reacționează bine corpul meu și la ce nu”

Citește și: Andrew și Tristan Tate, reținuți de DIICOT într-un nou dosar, după șase ore de audieri. Milionarii sunt acuzați de act sexual cu un minor, trafic de persoane și spălare de bani / Peste 30 de victime ar fi implicate în acest caz

De la ce pornesc certurile între Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian traversează o perioadă complicată în relația lor, provocată în mare parte de programul extrem de încărcat al acestuia și de provocările pe care le aduce creșterea copilului.

Recent, artista a dezvăluit că disputele dintre ei pornesc adesea de la diferențele de opinie legate de îngrijirea copilului.

„În ultima vreme, disputele pornesc de la copil. Dacă trebuie să ia un tratament, ne contrazicem, unul vrea să îi dea antibiotic, altul nu. Eu sunt mai panicată, Anghel e destul de relaxat. Mamele sunt mai instictive și parcă ele au această relaxare, dar la noi e invers. M-am obișnuit și eu să nu mai fac o dramă când cade. Copilul meu nu plânge atunci când cade, dar tot timpul mie-mi stă inima. Aseară a căzut cu gura de cadă și și-a spart buza, am zis că gata, mor. Nu, nu mă învinovățesc când se întâmplă un accident, pentru că știu că el a învățat să meargă atât de repede și atât de bine, tocmai pentru că l-am lăsat. Copilul meu cade, se ridică, aplaudă, dar ceea ce simt eu pe interior e dezastru!', a explicat cântăreața pentru cancan.ro.

Cum se împart cei doi între viața de familie și carieră

Theo Rose a recunoscut că și-a organizat programul astfel încât să fie prezentă acasă după ora 5 după-amiaza, pentru a petrece cât mai mult timp cu copilul, în timp ce Anghel Damian este prins la filmări.

Cântăreața a apelat la tot ajutorul disponibil, inclusiv la o bonă, pentru a face față situației tensionate în care se află acum.

„În perioada aceasta este dificil, pentru că el filmează la «Tătuțu» și la «Cursa», se întoarce acasă seara, doarme câteva ore și după merge iar. E doar o perioadă, probabil că din septembrie o să se mai elibereze și el. Așa mi-a promis. Am apelat la tot ajutorul pe care l-am putut accesa acum. Avem și o bonă. Mi-am făcut și eu un program astfel încât după 5 după amiaza să fiu acasă. Încerc să-mi fac programul în așa fel încât să nu mă doare sufletul, căci e dureros să stau departe de copil', a mai adăugat ea.

Artista a vorbit despre al doilea copil

Theo Rose a mai vorbit și despre al doilea copil. Artista a declarat că nu își dorește deocamdată să-i facă un frate sau o soră lui Sasha, deoarece are nevoie de mai mult timp pentru a se gândi la acest lucru, fiind un pas important.

„Nu mi-am propus curând să fac al doilea copil. O să mai las… nici nu știu cât să zic! Mai am nevoie de timp să mă liniștesc însă. La primul copil ești mereu luat pe sus, inclusiv hormonal, pentru că este o surpriză tot ceea ce se întâmplă. Vreau oricum și al doilea copil, poate și al treilea. Când eram mică, ziceam că voiam cinci copii, dar cică nu ai voie decât trei operații', a mărturisit artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton