Povestea de dragoste dintre Mihai Leu și soția lui, Anna. Sunt împreună de peste 30 de ani și au un băiat: „Dacă m-aș întoarce în timp, aș vrea să mai trăiesc o dată prima întâlnire”

 Matei Bianca
.

Povestea de dragoste dintre Mihai Leu și soția lui, Anna. Mihai Leu și soția lui, Anna, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi sunt foarte fericiți și împliniți împreună. Fostul campion mondial la box și partenera lui de viață sunt împreună de peste 30 de ani și au un băiat pe nume Marco, care este absolvent. Tânărul a terminat două facultăți, iar părinții lui sunt mândri de el. Iată detalii importante și mai puțin știute din căsnicia celor doi soți!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Mihai Leu și-a amintit cu drag prima întâlnire cu soția sa, Anna, care a avut loc în anul 1990, în Germania. De atunci, cei doi soți au construit o căsnicie de succes, împărtășind momente frumoase și provocări. Ei au devenit un exemplu de iubire din mai multe puncte de vedere. Iată detalii neștiute din relația lor frumoasă de iubire, care durează de mai bine de trei decenii!

mihai3mihai3

Citește și: Cum se simte Mihai Leu, după ce a avut mari probleme de sănătate. A ajuns la spital de trei ori în ultimele luni: „Nu sunt în cea mai bună formă. Când am necazuri…'

Citește și: Mihai Leu a transmis un mesaj video după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni: „Îmi pare nespus de rău că…'

Citește și: Cum reușește Carmen Brumă să aibă o siluetă de viespe la 47 de ani. De ce nu crede în restricții și ce slăbiciune are: „Sunt de părere că satisfacția mai rară, dar mai intensă, e cea mai potrivită' / EXCLUSIV

Citește și: Alfred Bulai, interceptat în timp ce vorbea cu asistenta sa de la facultate despre femeile care îl acuză de agresiune sexuală: „Sunt ca Petrini în Cel mai iubit dintre pământeni. / Aia a vomitat la poartă că…”

Povestea de dragoste dintre Mihai Leu și soția lui, Anna

Mihai Leu a împărtășit cu fanii lui de pe rețelele de socializare o amintire emoționantă despre prima întâlnire cu soția sa, Anna, care a avut loc în urmă cu 34 de ani. Întâlnirea s-a petrecut în anul 1990, în Germania, unde el se afla pentru antrenamente.

Într-un bistro din Leverkusen, privirea lui a căzut asupra Annei, iar o intuiție profundă l-a făcut să declare că ea va fi soția lui. La acea vreme, fostul campion mondial de box nu știa nimic despre Anna, dar legătura dintre ei era evidentă.

„Tu ce amintire ai vrea să retrăiești? Eu, dacă m-aș întoarce în timp, aș vrea să mai trăiesc o dată prima întâlnire cu soția mea. Eram în Germania, aveam un antrenor nou și m-a rugat să îi arăt orașul fetiței lui. Era în 1990. Într-un bistro din Leverkusen am văzut-o în ziua respectivă pe Anna și știu că i-am zis fetei antrenorului meu: „Ea o să fie soția mea!'. Nu știam nimic despre ea, cine e, cum e, dar pur și simplu am știut că va fi soția mea. Pentru mine, astea sunt momentele care rămân mereu în minte', a scris fostul campion mondial de box la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Fostul campion mondial de box și soția lui sunt împreună de peste 30 de ani și au un băiat

Mihai Leu și Anna s-au cunoscut în anul 1990, în Germania, iar de atunci sunt de nedespărțit! Cei doi s-au căsătorit și au un băiat împreună, pe Marco, un tânăr de care sunt mândri, deoarece a absolvit două facultăți.

Anna, partenera de viață a fostului campion mondial de box, este italiancă și are o casă în județul Hunedoara.

Mihai Leu are o avere impresionantă, dar nu pune preț pe bani

Mihai Leu are o avere impresionantă, dar nu pune preț pe bani. În urmă cu aproape un an, fostul campion mondial de box a vorbit despre situația lui financiară. Pe atunci, el a declarat că nu este interesat de bani, deoarece este mult mai important pentru el să fie sănătos și fericit.

„Să știți că problema financiară este cumva foarte dificil de discutat despre ea, fiindcă sunt oameni care sunt fericiți cu mai puțin, sunt oameni care oricât ar avea niciodată nu sunt mulțumiți. Pentru noi, să știți că cel mai important este că noi ne simțim foarte bine, eu am mulți prieteni la Hunedoara încă din liceu sau poate mai devreme de liceu, din copilărie, și întotdeauna, spre exemplu, ne întâlnim cu prieteni sau ieșim undeva, nu se discută niciodată despre bani, despre probleme financiare.

Îmi place să mă duc la o terasă, să stau să beau o cafea, îmi pare rău că nu mai există ziare, pentru că întotdeauna îmi plăcea să stau să citesc și ziarul. Îmi place să mă întâlnesc cu prieteni mai vechi. Nu cred că sunt așa de importanți (n.r.: banii), bineînțeles că foarte mult contează cât de mult îți dorești ceva sau cât de mulțumit ești, spre exemplu și la curse dacă pot să merg, merg, dacă n-aș mai putea să merg n-aș mai merge și aș merge la curse de biciclete, n-ar fi mare problemă. Eu dacă am, să zic, 10 lei în buzunar, sunt fericit, dacă am 100 sau 1.000 mă simt la fel de bine și cu ăia', a spus el în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton