Prietenia neștiută dintre Mitică Dragomir și regretata Delia Budeanu: „Eu am cunoscut-o de când trăia și tatăl. Vezi, de multe ori Dumnezeu face nedreptăți. Copiii noștri au fost...”

.

Mitică Dragomir a vorbit cu emoție despre legătura strânsă pe care o avea cu regretata jurnalistă Delia Budeanu. El a dezvăluit detalii importante despre prietenia lor de lungă durată. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a adus un omagiu sincer acesteia. Iată care a fost legătura neștiută dintre cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Delia Budeanu s-a stins din viață pe data de 21 octombrie 2024, la vârsta de 78 de ani. Vestea că ea a murit a șocat pe toată lumea și le-a întristat pe persoanele care au cunoscut-o și apreciat-o de-a lungul timpului. Regretata jurnalistă a avut o legătură neștiută cu Mitică Dragomir. El a fost prezent la biserică, acolo unde a fost depus trupul neînsuflețit al regretatei prezentatoare de televiziune.

mitica-dragomir4mitica-dragomir4

Citește și: Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și actuala noră ale regretatei Delia Budeanu, declarații emoționante la înmormântare: „A fost o inspirație pentru mine încă din copilărie. Un adevărat simbol al rafinamentului”

Citește și: Ce semnificație au calele mov, florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. Superstițiile spun că sugerează putere, reinnoire, roialitate

Citește și: Jennifer Lawrence este însărcinată a doua oară, la 34 de ani. Ce temeri avea actrița la prima sarcină: „Nu vreau să moștenească anxietatea și furia pe care le am eu”

Citește și: Dana Budeanu și Cristina Săvulescu, fosta și actuala noră ale regretatei Delia Budeanu, declarații emoționante la înmormântare: „A fost o inspirație pentru mine încă din copilărie. Un adevărat simbol al rafinamentului”

Prietenia neștiută dintre Mitică Dragomir și regretata Delia Budeanu

Mitică Dragomir a vorbit despre legătura apropiată și mai puțin cunoscută între el și regretata jurnalistă Delia Budeanu. El a povestit detalii importante despre prietenia veche dintre familiile lor, legătură ce a început încă din vremea în care trăia tatăl prezentatoarei TV.

Fostul președinte de la Liga Profesionistă de Fotbal a subliniat calitățile remarcabile ale Deliei Budeanu. El a explicat că a fost o femeie frumoasă, inteligentă și serioasă.

„Eu am cunoscut-o de când trăia și tatăl… noi am fost prieteni. Copiii noștri au fost foarte buni prieteni. Ea a fost o frumusețe, o femeie deșteaptă și cuminte. A avut toate calitățile. Vezi, de multe ori Dumnezeu face nedreptăți. S-a chinuit acum în ultimul an. Prin ce chinuri groaznice a trecut.

Dumnezeu s-o aibă în pază și s-a odihnească. Familiei îi transmit condoleanțe. Eu am fost și ieri. Am dus coroane și eu, și fiul meu. Am fost la biserica unde a fost depusă. Am dus flori, coroane.

Delia era de o frumusețe rară, de o deșteptăciune, a învățat carte, era de o seriozitate neîntâlnită, dădea sfaturi frumoase. Era o doamnă și cu asta spun totul. Dumnezeu să o odihnească. Iar familiei lui Radu (n.r. fiul Deliei Budeanu), condoleanțe', a spus acesta la emisiunea moderată de Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir a fost suprins în biserică, acolo unde se afla trupul neînsuflețit al jurnalistei

Trupul Deliei Budeanu a fost depus duminică, pe data de 20 octombrie 2024, la Mănăstirea Cașin din București, unde s-au adunat numeroase vedete din România. Printre cei prezenți s-a aflat și Mitică Dragomir.

În mijlocul unei mulțimi de aproximativ 500 de persoane, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut parte de un moment neașteptat și plăcut, acela că parohul bisericii i-a spus că urmărește emisiunea moderată de Horia Ivanovici, la care el este invitat frecvent.

„În biserică văd că se desprinde un preot frumos, înalt, și vine la mine ‘domnu Dragomir, să trăiți domnu Dragomir, eu sunt…. Era parohul bisericii Cașin, care este un monument deosebit, ‘domne, vă admir nemaipomenit, și pe dumneavoastră și pe Horia Ivanovici. Am rămas tâmpit, mă, în biserică. Pot eu să mint treaba asta?

Mi-a spus ‘domnu Dragomir, să știți că eu am fost și sunt dinamovist. Auzi, bă, preotul, un popă frumos ce nu s-a mai pomenit. Îți dai seama, să fii șeful bisericii Cașin și să spui ‘domnu Dragomir, ce bine că vă văd, vă admir pe dvs. și pe Horia Ivanovici. Am rămas tâmpit. Știi câți erau în biserică? 500.

Apoi am spus, ‘părinte, nu pot să stau în picioare, aș vrea să stau pe scaun. A stat și el jos cu mine. M-a întrebat ‘domnu Dragomir, când v-ați împărtășit ultima dată? Și am spus, ‘părinte, spre rușinea mea, niciodată nu m-am împărtășit. Zice, ‘auleo, nu se poate domnu Dragomir. Acum vreau să mă duc să mă împărtășesc la el. Să știi de la mine: poți să fii oricât de necredincios, în pragul morții și în pragul bătrâneții profunde, adânci, îți aduci aminte de credință neapărat. Nu spui niciodată ‘Doamne, ia-mă. Spui mereu ‘Doamne, apără-mă', a povestit el.

Delia Budeanu a fost înmormântată pe data de 21 octombrie

Delia Budeanu a fost înmormântată pe data de 21 octombrie. Ceremonia de înmormântare a avut loc la Mănăstirea Ghighiu din județul Prahova. Până astăzi, trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost depus la Mănăstirea Cașin din București.

Jurnalista care a murit la vârsta de 75 de ani a fost una dintre cele mai renumite prezentatoare TV din România înainte de nul 1990. Plecarea sa din această lume a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și apreciat-o de-a lungul anilor.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton