Primele imagini cu concurentele de la Burlacul. Cine sunt fetele care se luptă pentru inima lui Andi Constantin

 Stamen Diana
.

Vineri, 5 martie, începe mult așteptata emisiune Burlacul, la Antena 1, iar primele imagini cu concurentele au fost făcute publice. Iată cine sunt fetele care se luptă pentru inima lui Andi Constantin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Concurentele de la Burlacul vor încerca să ajungă la inima lui Andi Constantin și să-l cucerească. Pentru această emisiune, 25 de fete au fost alese, însă doar una va avea șansa de a avea o relație cu fosta ispită masculină de la Insula iubirii.

concurentele-de-la-Burlacul-5concurentele-de-la-Burlacul-5

Andi Constantin a fost împreună cu concurentele de la Burlacul în locații spectaculoase din România, dar și din Turcia. Cu fiecare fată, bărbatul a avut o altă activitate și au ieșit în locuri romantice.

Vineri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, Andi Constantin le va întâlni pe cele 25 de pretendente într-un cadru de vis, cu decoruri romantice. 'E locul în care în urmă cu zece ani eu m-am căsătorit, pe 4 septembrie 2010', a povestit Răzvan Fodor. Prezentatorul TV s-a oferit să-i fie naș lui Andi Constantin. 'Eu am o regulă – dacă nu mă pui să mă îmbrac în costum la nuntă, nu mă bagi în horă. Dacă mă primești așa cum sunt, eu vin, te nășesc, îți botez copiii.', a mărturisit amuzat Răzvan Fodor. 

Andi Constantin va avea ocazia să le cunoască pe concurentele de la Burlacul, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului. 

Citește și: Andi Constantin, primele declarații înainte de Burlacul: „Am decis că voi alege cu creierul”

Citește și: Andi Constantin e hotărât să se însoare cu o concurentă de la Burlacul: „Femeia care îmi va deveni soție trebuie să…”

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: 'Am înțeles că se vrea altceva'

Scrisoarea lui Andi Constantin, înainte să le întâlnească pe concurentele de la Burlacul

Emoționat și nerăbdător să își întâlnească aleasa, Andi Constantin a ales să împărtășească toate aceste trăiri cu cele 25 de fete pe care le va întâlni în prima ediție din cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul.

'Viitoarea mea iubită, prietenă, soție, am vrut să îți scriu aceste rânduri pentru că sunt sigur că în aceste momente te gândești la bărbatul perfect și la atributele lui. Aș vrea să te rog să le dai uitării pentru că nu sunt nici pe departe bărbatul perfect. Sunt părți din mine pe care le-aș schimba, părți din mine la care aș renunța, însă ce îți pot promite este că sunt omul care va încerca din răsputeri să te facă fericită, să te simți apreciată și iubită.', a scris Andi Constantin.

'O să te rog să ne dai o șansă să uităm de toate șabloanele și să ne descoperim unul pe celălalt cu bune, cu rele, dar mereu reali. Vreau să ai încredere în tine, să fii tu, pentru că cel mai mult apreciez asta! Asta ne face diferiți, iar diferit înseamnă special!', a mai scris Andi înainte de întâlnirea cu concurentele de la Burlacul.

FOTO: PR, capturi TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton