Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă

 Cica Cristina
.

Primele imagini cu Gianina Crișan, femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară pe controversatul Pescobar, după ce a născut! Este prima apariție de când a devenit mamă, tânăra filmându-se la salon, etalându-și silueta după naștere. Iată cât de bine arată iubita lui Paul Nicolau după ce a adus pe lume un băiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Gianina Crișan este femeia care l-a făcut tată pentru a doua oară pe controversatul om de afaceri, cunoscut în mediul online sub numele de Pescobar, cel care deține renumitul lanț de restaurante Taverna Racilor. La două săptămâni de când a devenit mamă au apărut și primele imagini cu tânăra. Chiar ea s-a filmat și a postat totul pe rețelele de socializare.

pescobar-si-iubita-10pescobar-si-iubita-10

Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut

Gianina Crișan este o femeie discretă, care a evitat aparițiile în public. Ba chiar și-a șters și toate fotografiile de pe rețelele de socializare în care apare însărcinată și a făcut tot posibilul ca relația ei cu Pescobar să fie ținută departe de ochii curioșilor.

Dacă în urmă cu o zi omul de afaceri, care e în culmea fericirii de când a devenit din nou tată, s-a filmat în timp ce își plimba copilul nou-născut prin fața restaurantului din Herăstrău, acum au apărut și primele imagini cu Gianina de când a născut.

Tânăra care a născut în urmă cu două săptămâni, s-a filmat în timp ce era la salon și își aranja părul. Îmbrăcată într-un costum alb, tânara are o siluetă de invidiat, semn că se reface foarte repede și chiar foarte bine după naștere.

Citește și: Pescobar a jignit-o crunt pe Jessie Baneș, după ce artista i-a criticat restaurantul: „Ferească Dumnezeu ce distrusă ești!”

Citește și: Dani Oțil l-a comparat pe George Buhnici cu Pescobar: „Am făcut o glumă foarte nesărată, dar a râs toată sala și a fost de acord cu mine”

Citește și: Fiul lui George Nicolescu va lipsi de la înmormântarea tatălui său. Văduva artistului explică de ce: „Copiii au venit acum o lună la noi, din Spania și…”

Citește și: Oana Roman, nevoită să își mute fiica de la școala privată: „A fost o perioadă foarte grea. Un eșec total. În ziua în care am înmormântat-o pe mama am aflat că Isabela…'

Pescobar a devenit tată pentru a doua oară în urmă cu două săptămâni

Pescobar a devenit în urmă cu două săptămâni, pe 13 martie, fericitul tată a unui băiat. Reamintim că oamul de afaceri mai are și o fată, dintr-o relație anterioară. El s-a fotografiat la acel moment într-o clinică, cu un buchet de trandafiri roșii în mână, pentru proaspăta mamă.

'Felicitări, mami! Sunt tătic de băiețel Pescobar Junior. Mulțumim lui Dumnezeu!', a anunțat el pe rețelele de socializare, cu toate că până atunci a mizat pe discreție în noua relație, continuând să o facă și acum.

Precum era de așteptat, comentariile de felicitare au început să curgă: 'Ce frumos! Uite că am avut ocazia să te cunoaștem exact în acest moment, când a venit copilul tău pe lume! Să-ți trăiască și să-ți ducă numele mai departe măcar cu același răsunet care îl ai tu în țară!!!Te pupăm!!!', 'Felicitări, să vă trăiască. Să aveți parte numai de bucurii din partea lui.'/'Să îți trăiască! Tu și mama sa fiți puternici și sănătoși sa va bucurați de el!', au scris internauții.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton