Primele imagini cu Gina Pistol însărcinată. Smiley a mers cu ea la medicul ginecolog

 Stamen Diana
.

Nu mai există niciun dubiu că Gina Pistol este însărcinată, iar acum au apărut și primele imagini cu burtica de gravidă. Vedeta de la Antena 1 este foarte discretă în ceea ce privește sarcina ei, iar Smiley este alături de ea în aceste momente delicate, dar și extrem de frumoase.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, Gina Pistol a fost surprinsă când mergea la medicul ginecolog alături de iubitui ei, Smiley. Au stat în cabinet aproximativ două ore, timp în care viitoarea mămică a făcut toate investigațiile necesare sarcinii, potrivit Click!. Artistul nu și-a lăsat iubita singură și a fost alături de ea în fiecare moment.

Gina Pistol și Smiley preferă să nu dezvăluie deocamdată că vor deveni părinți și sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor privată. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții ei alături de omul pe care îl iubește și care o face fericită.

Gina Pistol este însărcinată pentru prima dată, iar burtica de gravidă deja se poate observa, chiar dacă poartă rochii și haine largi ca să o mascheze atunci când iese în public. Smiley nu o lasă nicio secundă singură și este alături de ea când are nevoie.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță? Anunțul a fost făcut după ce prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost la ecografie

Gina-Pistol-însărcinată-1Gina-Pistol-însărcinată-1

Vedeta a fost surprinsă când ieșea de la clinica de ginecologie și purta o rochie roșie înflorată, dar care îi ascundea burtica de gravidă. Clinica la care Gina Pistol a mers pentru a-și monitoriza sarcina este aleasă de multe vedete de la noi. Adelina Pestrițu și Laura Cosoi au optat pentru aceeași clinică atunci când au rămas însărcinate.

Acum nu rămâne decât să așteptăm până Gina Pistol va face anunțul oficial că este însărcinată pentru prima dată.

Citește și: Gina Pistol confirmă subtil că este însărcinată? Cum s-a dat de gol iubita lui Smiley: „Trec printr-o perioadă…”

FOTO: Click!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton