SURSE INML. Primele informații despre autopsia lui Costin Mărculescu: actorul a făcut infarct și au fost găsite urme de violență pe trupul lui

 Cica Cristina
.

Ies la iveală deja primele indicii legate de moartea artistului Costin Mărculescu. Actorul a suferit un infarct, iar pe trupul său au fost găsite urme de violență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Update 12:50 – Rudele lui Costin Mărculescu au confirmat, pentru RomâniaTV, că autopsia ar arăta că actorul a făcut infarct.

După prima examinare exterioară a cadavrului, legiștii au ajuns la concluzia că actorul Costin Mărculescu ar fi murit „acum două-patru zile', având în vedere starea de putrefacție a cadavrului, au menționat surse din cadrul INML pentru Libertatea.

Se pare că primele indicii privind moartea bărbatului duc la concluzia că Mărculescu ar fi fost răpus de un infarct', mai precizează sursa citată.

Citește și: Mesajul cutremurător al actorului Costin Mărculescu despre propria moarte:„Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face. Când voi pleca printre stele…'

Autopsia lui Costin Mărculescu, în derulare

Totuși, surse din INML precizeză că doar autopsia, care este în derulare, va stabili cauza morţii'. Totodată, se prelevează probe pentru toxicologia generală pentru a se stabili dacă Mărculescu a consumat alcool, medicamente sau substanţe interzise.

Nu s-au constat semne evidente de violență pe corp, cazul intrând în atenţia Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, care investighează moartea suspectă.

'La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.

De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală', au declarat sursele INML.

Citește și: Costin Mărculescu a murit sărac și înglodat în datorii!Fusese executat silit de bancă

Reamintim că artistul a fost găsit mort în cadă. Vecinii nu îl mai văzuseră de trei zile și au fost alertați de lătratul puternic al câinelui din apartamentul său. Anunțul a fost făcut în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos.

Costin-Marculescu-10-3Costin-Marculescu-10-3

Sursa foto: Captura Antena 1, Facebok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton