Prințesa Charlotte – nerăbdătoare să devină soră mai mare!

 Oana Pantazi
.

Prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, este nerăbdătoare să devină soră mai mare, iar pentru asta nu mai are de așteptat decât 3 luni, pentru că, în luna aprilie, mama ei, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, o să le dăruiască, ei și lui George, un frățior sau o surioară.

 

Cei care sunt la curent cu viața Prințului William și a lui Kate Middleton știu că cei doi părinți au mai trecut o dată prin momente similare atunci când s-a născut Prințesa Charlotte, iar frățiorul ei mai mare, George, avea doar doi ani. Se pare că acum, la fel ca atunci, ar putea apărea probleme, fiindcă venirea pe lume a altui copil într-o familie nu este deloc simplă pentru fratele care până atunci era mezinul.

 

Conform unei surse apropiate de familia regală, micuța Charlotte este generoasă, nu are nimic împotrivă să împartă, nefiind egoistă, și, mai mult, este foarte nerăbdătoare să devină soră mai mare, ea abia așteptând luna aprilie, perioada în care mama ei urmează să nască. Pentru Charlotte va fi, cu siguranță, foarte interesant să intre în rolul de soră mai mare cu adevărat, pentru că deocamdată doar îl joacă, mica prințesă fiind cunoscută pentru felul său bossy de a fi. Pe scurt, ea este acum șefa Prințului George, dar o face cu drăgălășenie și cu multă dragoste.

 

După câte se pare, Kate și William nu au lăsat la lucrurile la întâmplare întâmplare, abordând aceeași strategie ca acum doi ani, când Charlotte încă nu venise pe lume, iar George era unicul lor copil și, mai mult ca sigur, răsfățat în consecință. Drept urmare, viitorii părinți au pregătit-o psihic pentru evenimentul ce se va petrece peste doar trei luni în familia lor. Lui William și lui Kate le place să o implice pe Charlotte, să o facă să ia parte la toate momentele extraordinare care apar înainte de venirea unui copil pe lume. Este perfect conștientă că va avea un frățior sau o surioară', a declarat persoana din anturajul Palatului Kensington. În orice caz, dacă, ulterior, gelozia o va face să-și mai piardă din entuziasm, Charlotte îl va avea întotdeauna pe fratele ei mai mare alături, pe care va putea să-l dădăcească după pofta inimii.

 

Prințul George e păzit non-stop de forțele de securitate, după ce a fost amenințat de gruparea ISIS.Prințul George e păzit non-stop de forțele de securitate, după ce a fost amenințat de gruparea ISIS.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton