Probleme în paradis. Brigitte și Florin Pastramă, la un pas de divorț: ”Despărțirea lor e iminentă”

 Oana Popoiag
.

După ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii 'Ferma. Un nou început', se pare că Brigitte și Florin Pastramă au ajuns acum la un sfârșit. Un sfârșit al poveștii lor de iubire, oficializate în urmă cu aproape un an și presărate cu numeroase declarații de dragoste. Conform unor surse din anturajului celor doi, aceștia ar fi la un pas de divorț.

În iulie 2019, avea loc evenimentul supranumit de mulți 'nunta anului'. Brigitte și Florin Pastramă au dat o petrecere de zile mari la un salon de lux din capitală, având peste 400 de invitați, un meniu extravagant, iar mireasa purtând o rochie de 10 000 de euro.

Toate acestea sunt acum amintire, căci, conform unor apropiați, Brigitte și Florin Pastramă sunt la un pas de divorț. Surse din anturajului cuplului au dezvăluit pentru Cancan că cei doi nu se mai înțeleg și singurul lucru care îi mai leagă sunt afacerile derulate împreună.

Brigitte și Florin Pastramă, probleme în căsnicie

'Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă', a spus un apropiat al cuplului.

De altfel, se presupune că divorțul iminent ar fi motivul pentru care Florin Pastramă a scos recent la vânzare pe OLX, contra sumei de 57.000 de euro, restaurantul de tip fast-food pe care îl deține împreună cu fosta soție a lui Ilie Năstase.

Brigitte și Florin PastramăBrigitte și Florin Pastramă

Foto: Instagram

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu se confruntă cu noi probleme în Bali: „Izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari. Ni s-a spus că este mai rău să faci dengue decât coronavirus”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton