Ce promisiune i-a făcut Oana Moșneagu lui Vlad Gherman, după nuntă: „Cu bune, cu rele, până la adânci bătrâneți...”. Cei doi se află într-o vacanță de poveste, în Grecia

 Matei Bianca
.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt mai fericiți ca niciodată de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și a celor dragi. Actrița și actorul s-au căsătorit pe data de 2 iunie 2024, iar de atunci sunt foarte împliniți împreună și se bucură de tot ceea ce trăiesc. Recent, actrița i-a făcut o promisiune soțului ei. Cei doi se află într-o vacanță de poveste, unde se bucură de tot ceea ce trăiesc unul în compania celuilalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Oana Moșneagu i-a făcut o promisiune importantă partenerului ei de viață, Vlad Gherman. Cei doi se află într-o vacanță frumoasă, unde se bucură de peisaje superbe, liniște și de timpul de calitate pe care îl petrec împreună.

oana1oana1

Citește și: Ce decizie a luat Oana Moșneagu în privința numelui, după căsătoria cu Vlad Gherman: „Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, îmi doream din ce în ce mai puțin să…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat divorțul: „Am decis, de comun acord, să ne separăm. Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate…'

Citește și: Povestea impresionantă de viață a Marianei Casian, medicul stomatolog devenit artist plastic. Cum arată tablourile ei, realizate din mii și mii de mărgele

Promisiunea pe care Oana Moșneagu i-a făcut-o lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu a împărtășit cu fanii ei un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Actrița i-a făcut o promisiune importantă lui Vlad Gherman. Ea a subliniat cât este de important să ai o relație de durată, care să fie legată de un obiect care să aibă multe amintiri frumoase.

„Nu mă impresionează multe, dar lada asta frigorifică vechiuță, din dreapta lor, forjată, nici nu se vede în poză cât de umblată e, a văzut multe. A fost cu ei în multe vacanțe de-ale lor, e martorul ocazional al poveștii lor lungi. Cară mai mult decât băuturile lor reci. Cară un „DA' spus pentru toată viața. Ca al nostru, iubite. Mă simt infinit norocoasă să fiu eu cea cu care îți plimbi lăduța din ce în ce mai plină peste tot în lume, cu bune, cu rele, până la adânci bătrâneți, și, așa cum ne-am promis, și după…', a scris actrița la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Cei doi se află într-o vacanță de poveste

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se bucură de o vacanță de poveste. Cei doi îndrăgostiți se află în Corfu, Grecia, o destinație care le place la nebunie amândurora și pe care o vor mai vizita cu siguranță.

„Corfu e mai WooooW' decât ne-am fi așteptat, așa că ăsta nu o să fie singurul apus surprins aici, o să ne mai revedem în anii ce urmează, nu o să reușim să vedem tot ce e de văzut pe această insulă în cele 3 zile care ne-au mai rămas, dar dacă aceasta destinație din Grecia era pe lista ta cu semnul întrebării lângă, e cazul să pui un mare DA' după, e superb', a scris ea pe Instagram.

Decizia pe care Oana Moșneagu a luat-o în privința numelui, după ce s-a căsătorit cu Vlad Gherman

Oana Moșneagu a luat o decizie în privința numelui, după ce s-a căsătorit cu Vlad Gherman. Actrița a decis să nu mai păstreze numele ei, deoarece este mult mai fericită acum că o cheamă ca pe soțul ei.

„Inițial am zis că păstrez numele meu ca nume de scenă, iar în acte aveam să fiu Gherman. Dar, sincer, cu fiecare pas pe care îl făceam către nuntă, inclusiv cu cel al cununiei civile, îmi doream din ce în ce mai puțin să rămân „Moșneagu', chiar și pentru public. Titulatura de „Gherman, care vine în urma uniunii noastre, atât în fața societății, cât și a lui Dumnezeu, este cea care mă face să zâmbesc și să mă mândresc', a dezvăluit vedeta, în exclusivitate pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton