Radu Vâlcan a spus prin ce dificultăți trec concurenții și ispitele, la Insula iubirii: „Este șocant! Foarte multă oboseală, foarte mult stres...”

 Matei Bianca
.

Radu Vâlcan a vorbit despre dificultățile prin care trec concurenții și ispitele, la Insula iubirii. Deși telespectatorii de la Antena 1 nu se așteaptă, fetele și băieții de pe insulă au parte de oboseală și stres, având un program fix acolo și care este destul de încărcat cu totul felul de activități. Prezentatorul TV a vorbit deschis despre emisiune și a explicat în detaliu ce se întâmplă acolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Concurenții și ispitele care aleg să meargă la Insula iubirii trebuie să știe înainte să se înscrie câteva detalii importante despre show-ul de la Antena 1. Radu Vâlcan a explicat că participanții trec prin stări de stres și oboseală, deoarece au un program fix și destul de aglomerat. Ce spune prezentatorul TV despre emisiune.

radu1radu1

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan au împlinit 9 ani de la nuntă. Cum au sărbătorit cei doi parteneri această zi specială / Imagini de la nunta lor

Citește și: Radu Vâlcan, dezvăluiri de la începutul relației cu Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de filmare, acum 15 ani: „Am repetat luni de zile și eram paraleli unul cu celălalt. Apropierea s-a produs… '

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia…'

Radu Vâlcan a spus prin ce dificultăți trec concurenții și ispitele, la Insula iubirii

Radu Vâlcan a oferit câteva detalii din culisele show-ului Insula iubirii. Prezentatorul TV a subliniat cât de intense și dificile sunt experiențele trăite de concurenți și ispite pe parcursul celor 21 de zile petrecute pe insulă.

El a explicat că presiunea și stresul sunt constante în emisiunea de la Antena 1, iar concurenții și ispitele trebuie să respecte un program fix.

„Este șocant, pentru că se întâmpla foarte repede lucrurile acolo, dar totuși sunt 21 de zile, nu e ușor pentru cei care sunt acolo, care participă la acest expriment. Nu este deloc ușor, este foarte multă oboseală, este foarte mult stres. Presiunea este foarte mare. Este un regim de filmare, pentru că este un reality. Nu suntem la piață și negociem sau nu suntem pe stradă. Este un cadru profesionist, un cadru în care există cameramani, ca și aici. Iar cei care vin acolo, evident că nu sunt obișnuiți cu un astfel de mediu. Dar ușor, ușor se obișnuiesc', a spus el la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.ro.

Când se difuzează finala Insula iubirii 2024

Show-ul de televiziune Insula iubirii, ajuns la sezonul opt, a devenit un adevărat fenomen, generând o serie de evenimente încă de la debutul acestui sezon. Finala acestui test intens de fidelitate va fi transmisă live pe data de 28 august la Berăria H, unde vor participa atât gazda emisiunii, cât și toate ispitele.

Interesul fanilor a fost copleșitor, biletele în regim presale epuizându-se în primele 30 de minute de la anunț. În prima zi, s-au vândut peste 1.600 de bilete pentru acest eveniment.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim-plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe insulă, aşa că şi noi am decis să facem lucruri pe care nu le mai făcusem până acum. Astfel că, pe 28 august, îi invităm pe cei care au urmărit cu sufletul la gură parcursul cuplurilor în acest sezon, să vizionăm împreună finala sezonului!’, a anunțat Radu Vâlcan, conform libertatea.ro.

Cât costă să petreci o săptămână în vila din Thailanda unde se filmează emisiunea Insula iubirii

Emisiunea Insula Iubirii se filmează pe plaja Natai Beach, în apropiere de Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda. Cuplurile și ispitele din emisiunea difuzată la Antena 1 sunt găzduite în două resorturi de lux, Twin Villas și Escape Villas, situate la 25 de kilometri distanță una de cealaltă.

Fiecare vilă oferă 5 dormitoare matrimoniale, acces la piscină, un bucătar chef, spa și masaje tradiționale thailandeze, asigurând o experiență de neuitat pentru oaspeți.

Deși mulți visează să-și petreacă vacanța în locurile unde se filmează Insula iubirii, doar câțiva își permit această experiență exclusivistă, costul fiind considerabil. Potrivit cancan.ro, o vacanță de o săptămână aici ajunge la 35.000 de euro, sumă care acoperă cazarea pentru un grup de 10 persoane și biletele de avion.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton