Raluca Bădulescu, adevăratul motiv pentru care face OnlyFans: „Se potrivește stilului meu de viață. Trebuie văzute lucrurile puțin mai deschis!”/ Alex, fiul ei, o susține

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Raluca Bădulescu este o femeie puternică, care mereu face ceea ce își dorește și ceea ce o face fericită. Recent, vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans. Alex, fiul fostei jurate de la „Bravo, ai stil!', o susține și este alături de ea în totalitate. Iată ce declarații importante a făcut Raluca Bădulescu despre activitatea pe care o desfășoară pe platforma pentru adulți!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

La frumoasa vârstă de 50 de ani, Raluca Bădulescu a luat decizia de a-și face cont pe o platformă destinată adulților, și anume OnlyFans. Recent, vedeta a vorbit despre motivul pentru care a făcut acest lucru și a ținut să precizeze faptul că fiul ei, Alex, o susține și este alături de ea în tot ceea ce își dorește să facă.

raluca-bădulescu3raluca-bădulescu3

Citește și: Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu. Vedeta a slăbit enorm, după ce și-a micșorat stomacul: „Mă cântăresc în fiecare zi! Când fac excese…' / Cum se menține

Citește și: Raluca Bădulescu dezvăluie cum a reacționat fiul ei când a aflat că ea are cont pe Only Fans, la 50 de ani: „Suntem adulți cu toții! Nu e vorba de curaj foarte mare, ci…”

Citește și: Angela Similea, apariție elegantă la spectacolul dedicat regretatului Dan Spătaru. Cum arată solista la 78 de ani și de ce a plâns Mirabela Dauer: „Nu știu dacă se mai pune așa preț pe valorile noastre naționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Acatistul Sfintei Parascheva. Rugăciunea care aduce noroc și spor în casă

Raluca Bădulescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când, la frumoasa vârstă de 50 de ani, a decis să-și facă cont pe o platformă pentru adulți. Recent, vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a făcut cont pe OnlyFans.

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!' a mărturisit că de mult timp își dorea să desfășoare această activitate, deoarece se potrivește cu stilul său de viață și cu personalitatea pe care o are.

„Îmi doream de foarte multă vreme să postez pe această platformă pentru adulți, este un lucru care mie îmi face plăcere, care se potrivește stilului meu de viață, personalității mele, este o continuare firească, pentru mine. Practic, îmi doresc să transfer pasiunea și preocupările mele pentru fashion pe platforma respectivă', a declarat vedeta pentru „Monden Alert'.

Alex, fiul vedetei, o susține

Și asta nu este tot! Raluca Bădulescu a ținut să precizeze faptul că Alex, fiul ei, o susține și nu este deranjat de faptul că ea și-a făcut un cont pe această platformă destinată adulților. Este un tânăr matur și nu este deranjat de ce se aude despre mama lui.

Nimic din ceea ce am făcut până acum nu este în contradicție cu activitatea mea de acum, de pe platforma de adulți și nici nu am venit astăzi, cu fii-miu în clasa 1, la doamna învățătoare. Copilul are 22 de ani, îl iubesc, este Dumnezeu, este mare, mă sprijină în toate, eu pe el la fel, sunt mândră de el, este foarte mândru de mine. Trebuie văzute lucrurile puțin mai deschis', a mai spus ea.

Ce fel de fotografii postează Raluca Bădulescu pe OnlyFans

În luna august a acestui an, Raluca Bădulescu a explicat ce fel de fotografii postează pe OnlyFans. Vedeta a mărturisit că nu postează fotografii în care apare goală sau în ipostaze destinate adulților. Ea are alături o echipă întreagă de persoane care lucrează pentru a crea conținut pentru platforma destinată adulților.

„Contentul meu este un amestec de fashion, glam, sexy, mă rog. Oamenii sunt liberi să gândească ce vor ei, imaginația este liberă, tocmai de asta e bine că trăim în această lume, pentru că e vorba doar de imagine. Imaginația fiecăruia poate să meargă oriunde.

Lucrez cu o echipă super-profesionistă. Sunt stiliști, make-up artiști, fotografi. La fel ca toate lucrurile pe care le-am făcut până acum, mie îmi plac profesioniștii din fiecare domeniu, faptul că totul trebuie dus la un nivel. Nu ai cum să te apuci de unul singur și să îți faci poză cu telefonul', a precizat fosta jurată de la „Bravo, ai stil!' pentru fanatik.ro.

Sursa foto: YouTube/ Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton