„Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine! Nu se vede nimic din...”. Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos, după filmările pe care Pepe i le-a arătat la TV

.

Raluca Pastramă a transmis un mesaj dur pentru Dan Capatos, după ce a refuzat să arate la televizor videoclipurile compromițătoare cu ea. Fosta soție a lui Pepe a mărturisit că prezentatorul emisiunii putea să arate imaginile, deoarece ea nu a consumat substanțe interzise și poate să dovedească oricând acest lucru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Raluca Pastramă a reacționat dur la refuzul lui Dan Capatos de a difuza videoclipuri compromițătoare în emisiunea sa. Fosta soție a lui Pepe a declarat că imaginile nu sunt relevante și că acuzațiile care i-au fost aduse, inclusiv de fostul ei soț, Ibrahim Ibru, nu au fost luate în serios nici măcar în instanță. Ea îl acuză pe artist de manipulare și susține că este dispusă să facă orice test pentru a dovedi că nu are legătură cu presupusele fapte.

dan-capatos2dan-capatos2

Citește și: Cine este Raluca Pastramă. A fost căsătorită cu Pepe, a trecut prin două divorțuri și are trei copii

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: Cine este Alina Ceușan. Tot ce nu știai despre ea: este căsătorită, are doi copii și este unul dintre cei mai mari influenceri din România

Citește și: Cum s-au afișat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la nunta Larisei Udilă cu Alexandru Ogică. S-au fotografiat în timp ce se îmbrățișau

Raluca Pastramă a răbufnit și la adresa lui Dan Capatos

Raluca Pastramă a reacționat dur la refuzul lui Dan Capatos de a difuza videoclipuri compromițătoare în emisiunea sa. Fosta soție a lui Pepe a declarat că aceste imagini, pe care le-a descris ca fiind irelevante, au fost deja prezentate în instanță, inclusiv de către Ibrahim Ibru, fostul ei partener de viață.

Fosta parteneră de viață a artistului a explicat că una dintre filmări o surprinde în timp ce mânca o shaorma pe toaletă, probabil după o petrecere, dar că alte imagini nu au legătură cu ea.

„Sunt acuze ce au fost aduse chiar și în fața instanței, chiar și de Ibrahim, dovezi pe care nu le-a luat nimeni în seamă. Sunt total irelevante. Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Era o filmare cu mine pe toaletă în timp ce mâncam o shaorma, probabil după o petrecere ceva. În filmarea de pe toaletă sunt eu. În celelalte nu se vede nimic din mine. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine.

Ibrahim, fiind soțul meu în acea perioadă, a folosit buletinul meu ca să facă ce viciu avea el, dar eu sunt dispusă oricând să fac orice fel de test. Dacă eu sunt acuzată de consum, eu promit că merg oriunde mi se cere să fac orice test mi se cere. (…)

Pepe este un maestru manipulator, și, din păcate, nu are scrupule. Un om ce spune că vrea să facă bine copiilor lui nu are cum să vină și să aducă niște imagini prin care vrei să o acuzi pe mama copiilor tăi de diferite activități, atât indecente, cât și imorale, iar apoi să spui că vrei binele copiilor tăi. Imaginile sunt în dosar. El și-a demonstrat caracterul în acest moment. Ar fi folosit tot ce avea la îndemână, nu are moralitate. Ar fi folosit tot ce are la îndemână, așa cum a venit să expună niște materiale din care nu se dovedește nimic, niște materiale în care eu nu mă văd', a spus ea la emisiunea „Follow us!” de pe Kanal D.

Ce declarații a făcut Dan Capatos după ce a văzut imaginile compromițătoare cu Raluca Pastramă

După ce a văzut imaginile compromițătoare cu Raluca Pastramă, Dan Capatos a declarat că nu poate difuza aceste clipuri video cu ea la televizor, deoarece a văzut lucruri groaznice și era evident ce se întâmpla în filmări.

Prezentatorul emisiunii „Un show păcătos' de la Antena Stars a mai spus că nu există filmări în care fosta soție a artistului consumă substanțe interzise, însă pe filmări se văd drogurile și efectele de după consumul acestora.

„Nu avem cum să le publicăm. Pot să certific, pe baza celor 18 ani de emisiune zilnică. Telespectatorii noștri știu că nu i-am mințit niciodată cu nimic. Pot să confirm că am văzut niște lucruri groaznice, explicite și evidente. Asta pot să confirm. Dacă te știi în halul ăsta de compromisă, de ce mai ieși la atac?!

Nu există filmare cu consum efectiv, ci cu efectele consumului și cu produsele pe masă. Poți să zici că băuse și că aia era făină, dar de ce ar face cineva așa? Nu e nicio regie la mijloc. Sunt niște imagini surprinse de pe camerele de supraveghere. Plus, celelalte filmări pornografice cu copiii în casă… Bă, filmările sunt evidente. Am mai văzut și eu până la 50 de ani filmări. Îmi cam dau seama ce e  făgătură și ce nu e. (…) Filmarea poate fi povestită, și el o întreabă: «Ce ai, ești drogată?» iar ea spune: «Puțin așa»', a declarat acesta în emisiunea „Un show păcătos'.

Raluca Pastramă, după ce Pepe a făcut publice videoclipurile compromițătoare cu ea

Raluca Pastramă a făcut și alte declarații după ce Pepe a făcut publice videoclipurile compromițătoare cu ea. Fosta soție a prezentatorului de la Te cunosc de undeva a ieșit în față și a făcut mărturisiri, deoarece a simțit nevoia să se apere.

„Nu vreau să fac o telenovelă fără de sfârșit din asta. Nu îmi doresc să continui cu povestea asta. Scopul meu principal sunt copiii, este binele copiilor mei. Nu vreau să fac un circ mediatic. Nu mă interesează ce a făcut Pepe și nu mai contează ce a făcut înainte ca noi să ne despărțim sau după ce noi ne-am despărțit, cum ar trebui nici lui să nu îi mai pese și să nu mai facă din asta un circ mediatic, pe care-l face și îl ține de câțiva ani de zile dar el nu își dă seama că prin ceea ce el a prezentat ieri și acele materiale cu care el a venit, de fapt și-a arătat adevărata lui față și adevăratul lui scop și interes, adevărata intenție pe care o are vizavi de copiii noștri și de situația asta pe care el o prezintă ca fiind o situație de tată îndurerat. Nici gând. Nu are nicio legătură', a declarat Raluca Pastramă pentru Click.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton