Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului. Iubitul italian este bancher

.

Ramona Bădescu este mamă, parteneră, se simte norocoasă, iubită și împlinită la 52 de ani! Pentru prima dată, vedeta a decis să elucideze misterul cu privire la bărbatul din viața ei, care este și tatăl micuțului ei. Cine este iubitul Ramonei Bădescu și cu ce se ocupă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În sfârșit, s-a aflat cine este iubitul Ramonei Bădescu! Vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cristi Brancu, la „Exclusiv VIP” de pe Prima TV, că bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze este bancherul și omul de afaceri Fabio Cali.

Ramona-Badescu-logodnic-1Ramona-Badescu-logodnic-1

Fabio Cali este iubitul Ramonei Bădescu

Trăiește de trei ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani, iar rodul iubirii lor este Ignazio, care curând va împlini un an și jumătate.

Se numește Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Sunt mulți bărbați cărora nu le plac bijuteriile', a spus ea când a fost întrebată despre inelul spectaculos de pe mâna ei.

Citește și: Ramona Bădescu a făcut confesiuni emoționante despre viața de mamă, la 50 de ani:”Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu” / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Bădescu a trăit pandemia COVID-19 chiar în Italia, alături de bebelușul ei:”I-am închiriat bonei o cameră la hotel pe strada pe care locuiesc eu”/ EXCLUSIV

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste:„A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se antrenează Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți:„Îmi pun ceasul să sune la 2-3 noaptea…'

Ramona Bădescu, detalii despre logodnicul ei

Ramona Bădescu a oferit mai multe detalii despre bărbatul care o cucerește zi de zi și de care o leagă foarte multe lucruri.

Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură.

Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre', a povestit Ramona Bădescu la emisiune.

Ramona Bădescu a mai povetit că, din cauza pandemiei de coronavirus, micuțul Ignazio nu a putut fi încă botezat, iar părinții nu au putut organiza o ceremonie fastuoasă, așa cum și-ar fi dorit.

De ce nu a vrut Ramona Bădescu să-și expună logodnicul

Ramona Bădescu a păstrat mult timp misterul cu privire la bărbatul din viața și ne-a enumerat și motivele care au stat în spatele acestei decizii.

„Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun! (zâmbeşte)', ne spunea în exclusivitate Ramona Bădescu, în urmă cu câteva luni.

Ramona Bădescu: „Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui'

Cât despre fiul ei, Ramna Bădescu a mai delcrat anterior pentru Click! că îi seamănă mult tatălui său.

Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl lui. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș', a povestit Ramona Bădescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton