Ramona Gabor a venit în țară pentru parastasul părinților și s-a reunit cu Alina pe litoral! De ce lipsește Monica

 Cica Cristina
.

Ramona Gabor s-a întors din Dubai! A revenit în țară pentru parastasul părinților și s-a reunit numai cu sora ei Alina, dat fiind că Monica nu a avut posibilitatea de a ajunge.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ani petrecuți în Dubai, Ramona a revenit în țară, chiar dacă nu pentru un motiv de sărbătoare, ci dimpotrivă! S-a întors în țară pentru parastasul părinților: au trecut șapte ani de la moartea mamei surorilor Gabor și o lună de la moartea tatălui.

Înainte de a se ocupa de organizare și de a pleca spre Bacău, Ramona s-a întâlnit cu sora sa mai mare, Alina, care o aștepta la Mamaia.

Citește și: VIDEO cutremurător: o mireasă și-a văzut moartea cu ochii, în timpul exploziei din Beirut.Zâmbea și făcea poze, iar dintr-o dată s-a trezit într-un coșmar!

„Ramona a fost fericită că și-a revăzut familia. Până acum a stat în Dubai, a vorbit cu surorile ei pe video call, însă a avut emoții când a revăzut-o pe Alina și pe nepoței”, au spus surse din anturajul Ramonei Gabor pentru Click.

Parastasul părinților va fi organizat sâmbătă, iar Ramona va sta în țară numai o săptămână.

Monica Gabor, blocată în SUA

Citește și: Cristi Borcea, în vacanță cu Valentina Pelinel și fosta soție, Mihaela!Au lăsat destinațiile scumpe pentru litoralul românesc

Din păcate, Monica nu li se va putea alătura, fiind blocată în Statele Unite, alături de Mr. Pink, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Reamintim că mama fetelor a murit în 2013 pe drumul forestier de pe Cheile Olteţului, când o bucată de stâncă a lovit-o mortal, în cap. Emil Gabor a încetat din viață în urmă cu o lună, în urma unui infarct. La înmormântare nu au putut participa nici Monica, nici Ramona.

Citește și: Florin Salam, acuzații grave la adresa medicilor de la Matei Balș, care îl tratează pe fratele său, infectat cu COVID-19.Ce a spus manelistul despre Streinu-Cercel

Surorile-Gabor-1Surorile-Gabor-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton