Ramona Gabor, vizită cu probleme, în România! A fost nevoită să facă trei teste de coronavirus, în 48 de ore

.

Ramona Gabor, sora Monicăi, fostă Columbeanu, a întâmpinat o serie de probleme în scurta vizită din România, fiind nevoită să facă nu mai puțin de trei teste pentru COVID-19 în 48 de ore.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Drumul din România către Dubai este presărat cu… teste pentru COVID-19! Ramona Gabor a făcut mai multe teste, respectiv în București, Amsterdam și Dubai.

Ramona Gabor a postat pe rețelele de socializare și rezultatul testului, care a fost negativ. Regulile din pandemie trebuie respectate: chiar dacă primul a ieșit negativ, sora Monicăi tot a fost nevoită să le repete și pe următoarele două pentru siguranță.

Citește și: INNA și Deliric nu se mai ascund!Artista a postat prima imagine cu ei împreună

„M-am săturat de coronavirus”, a spus Ramona după anevoiosul drum până în Dubai, unde locuiește de ceva vreme.

Citește și: Irina Deaconescu și Cristi Manea au dezvăluit sexul bebelușului, pe ultima sută de metri:„Este…'

Pașii urmați pentru drumul România-Dubai

Pentru că a fost întrebată de mai multe persoane ce anume trebuie să facă pentru a veni din Dubai în România sau invers, Ramona a ținut să menționeze că nu are idee ce anume trebuie să facă cei care vin în calitate de turiști, îndemnându-i să se informeze de pe Google sau din surse guvernamentale: „Nu vă luați după ce spune lumea pe Instagram, că nu e o sursă sigură”.

Pentru rezidenți trebuie să completezi un formular pentru a primi un permis de intrare în Dubai, îl primiți imediat pe mail, cam în 15 minute. Formularul îl găsiți pe Google și vă mai trebuie un Test COVID, PCR Test, făcut în ultimele 72 de ore, înainte de zbor. Atât, nimic mai mult… și un bilet de avion„, a transmis Ramona Gabor.

Citește și: Motivul pentru care emisiunea lui Cristi Brancu a fost scoasă din grila Antena Stars, după 13 ani:„Speculația legată de vârsta prezentatorilor este…'

Ramona-Gabor-1Ramona-Gabor-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton