Ramona Păuleanu a trecut prin momente cumplite atunci când a născut prematur. Logodnicul ei, Adrian Cuculis, declarații dureroase despre acel moment: „A avut o sângerare masivă. I-au fost transferați peste 3 litri de sânge”

.

Ramona Păuleanu a trecut prin momente cumplite în anul 2021, atunci când a născut prematur. Vedeta a adus pe lume gemeni, pe Alexandra și pe Luca. Logodnicul ei, Adrian Cuculis, și-a adus aminte de acele clipe prin care a fost nevoit să treacă alături de partenera lui de viață și a făcut declarații dureroase. El a explicat că logodnica lui a pierdut mult sânge, iar medicii i-au transferat sânge în corp de urgență.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au trecut prin momente grele în 2021, când ea a născut prematur gemeni. Într-o declarație emoționantă, Adrian Cuculis a dezvăluit detalii dureroase despre dificultățile întâmpinate în primele săptămâni de viață ale copiilor lor, Alexandra și Luca, acum în vârstă de 3 ani.

ramona3ramona3

Citește și: Ramona Păuleanu este însărcinată a doua oară. Oana Turcu a dat-o de gol în direct

Citește și: „Am trecut de vreo trei ori pe la perfuzii. Într-o noapte m-am trezit într-un soi de atac de panică. Doamne, ce a fost în capul meu, dacă…” Cum se simte Ramona Păuleanu, însărcinată în 4 luni

Citește și: De ce a divorțat, de fapt, Maria Popovici de Alexandru Minculescu: „Mai ceva ca la Insula Iubirii”

Citește și: Radu Vâlcan a spus prin ce dificultăți trec concurenții și ispitele, la Insula iubirii: „Este șocant! Foarte multă oboseală, foarte mult stres…'

Ramona Păuleanu a trecut prin momente cumplite atunci când născut prematur

Ramona Păuleanu, cunoscuta jurnalistă, a trecut prin momente extrem de dificile în anul 2021, atunci când a născut prematur gemeni. Logodnicul ei, avocatul Adrian Cuculis, și-a amintit de acele clipe pline de tensiune și a povestit exact cum s-a întâmplat totul.

„Am plecat cu ea la spital. Se întâmpla la ora 17:00 treaba asta si tin minte că la ora 19:45 am primit poze cu copiii care erau foarte, foarte mici. S-au născut la niște greutăți foarte mici. Nu știam exact care era starea ei, pentru că s-a întâmplat în 2021 treaba asta. Ea a avut o sângerare masivă. I-au fost transferați cred că peste 3 litri de sânge. A pierdut foarte mult sânge. O operație din care s-a vindecat foarte greu', a povestit avocatul la Kanal D2.

Gemenii Ramonei Păuleanu și ai lui Adrian Cuculis s-au născut cu greutăți foarte mici

Gemenii Ramonei Păuleanu și ai lui Adrian Cuculis, Alexandra și Luca, au fost aduși pe lume la greutăți foarte mici și au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Avocatul a spus că fiul lor se afla într-o stare fragilă.

Cu toate acestea, cea mai mare frică a lor a fost că Ramona Păuleanu va fi nevoită să plece acasă doar cu unul dintre copii. Ei au decis împreună că trebuie să lupte până la capăt și să depășească acest moment greu.

„Copiii prematuri se nasc, sunt puși în incubator, cresc, vin acasă. Alexandra avea deja peste 2 kg 200. Putea pe la 2 kg 400 să fie externată fără probleme. Luca era ceva mai mic. Avea 2 kg, la vreo 3 săptămâni după ce se născuseră, doar că nu scăpa de oxigenul din nări. Am zis că nu are cum să plece ea doar cu Alexandra sau eu, care nu am ținut în viața mea în brațe un copil. Era un film pur si simplu', a mai completat el.

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta este gravidă în opt luni. Ea a apărut în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, purtând un sacou verde care i-a evidențiat burtica de gravidă.

Anunțul despre sarcină a fost făcut în direct de Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu. Deși Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis nu sunt căsătoriți, au o relație de lungă durată și fericită.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton