Randi e familist convins. Cum s-a distrat cu nepoții lui, două săptămâni, în Italia

 Mirea Roxana
.

Randi a petrecut aproape două săptămâni în Italia, alături de părinți, fratele său și familia acestuia. Ne-a declarat că energia nepoților săi simpatici, Andrei, care are 10 ani și îi poartă numele și Ilinca, în vârstă de 5 ani, l-au făcut să își retrăiască copilăria. Artistul ne-a povestit cum a petrecut vacanța în Italia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Randi a povestit că, măcar o dată pe an, să plece în vacanță împreună cu toată familia. De data aceasta, au ales ca destinație Italia pentru că este o țară plină de istorie și de locuri superbe de vizitat. În plus, artistul ne-a mai spus că părinții lui adoră istoria, așa că au vizitat foarte multe obiective turistice.

Randi-si-nepotiiRandi-si-nepotii

De ceva vreme am decis alături de familia mea ca o dată pe an să mergem cu purcei, căței, copii și părinți, toți în vacanță. De data asta am ales Italia, pentru că e plină de istorie și locuri minunate! Părinții mei sunt nebuni după istorie și toată măreția fostului Imperiu Roman. Astfel că am vizitat aproape tot ce era de vizitat în Toscana. Am pornit de la Firenze și am ajuns la final în Cinque Terre, unde mie mi-a plăcut cel mai mult! Trebuie să spun că acești mari constructori au făcut toate orașele în pantă și la temperaturi de minim 32 de grade, cu ai mei care trăgeau de ei și cei mici care trăgeau de mine, a fost și amuzant și epuizant în același timp', a declarat Radi pentru Viva!.

Citește și: Pepe, vacanță cu noua iubită și fetițele sale.Cum se înțeleg cu Yasmine

Citește și: Cuplu la Survivor.Andrei Ciobanu se iubește cu Războinica Marilena

Citește și: Cum arată Adela Popescu în lenjerie intimă, înainte de naștere. Radu Vâlcan:„Iartă-mă că…'

Citește și: Fulgy, dezvăluiri șocante despre consumul de droguri:„Legat 24 de ore de un pat, ca Iisus Hristos'

Randi, despre vacanța în Italia

În continuare, Randi a vorbit despre nepoții lui, pe care îi adoră. În plus, Ilinca, care are 5 ani, l-a ajutat să își mențină și condiția fizică. În ceea ce-l privește pe Andrei, artistul spune despre nepotul lui că este interesat de orice fel de informație și că asimileazp totul foarte repede.

„Cea mică, Ilinca, nepoțica mea, e șmecheră și când vede un deal, se aruncă în cărucior. Am împins căruciorul, dorindu-mi să fac sport, până când eram gata să-mi piară energia. Schimbam locațiile zi de zi și seara când ajungeam cu bagajul la următoarea locație, care era, aproape mereu, într-un bloc fără lift, efectiv simțeam că vin de la muncă de pe șantier, haha.

Andrei, nepotul cel mare, e foarte smart și super interesat de orice informație nouă și le asimilează foarte repede. Când am ajuns la muzeul lui Da Vinci, cu greu l-am mai scos de acolo!

În rest, am stat de două ori la pensiuni agroturistice și peisajul și vibeul de acolo sunt unice, vă recomand experiența. Mă bucur tare că, dincolo de oboseala de a fi mereu pe drumuri, de la un obiectiv la altul, am ajuns să descopăr o altfel de Italie – cea reală', ne-a mai povestit Randi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton