Rapperul Dragonu AKA 47 și soția lui divorțează, după 14 ani de căsnicie și 4 copii împreună: „Aveți grijă cui dăruiți inima voastră...”

.

Rapperul Dragonu AKA 47 și soția lui divorțează, după 14 ani de căsnicie. Dragoș Tudorache și partenera lui de viață au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani, însă ceva s-a rupt între ei și au decis să meargă e drumuri separate. Cântărețul a anunțat despărțirea prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Cei doi au patru copii împreună, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Rapperul Dragonu AKA 47 și soția lui divorțează, după 14 ani de căsnicie. Acum au decis că este momentul să meargă pe drumuri separate. Cei doi au patru copii împreună.

DJ Dragonu3DJ Dragonu3

Citește și: Kanye West şi Bianca Censori divorţează, la aproape doi ani de când au făcut nunta: „A transformat întreaga familie într-o marfă ieftină'/ Leo Censori, socrul rapperului, a intervenit în căsnicia lor

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după doi ani de căsnicie. Artista a depus actele: „Este foarte dezamăgită și tristă. El nu i-a dat niciun semn…' / Și-au petrecut vara separat

Citește și: Nuți a primit o super surpriză de la copiii Anamariei Prodan, de ziua ei. Cum a ajuns în casa impresarei, acum 23 de ani, ca bonă: „Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile”

Citește și: Nelu Tătaru, audiat la DNA pentru luare de mită, în peste 100 de situații. Fostul ministru al Sănătăţii ar fi acceptat de la pacienți bani, ouă sau rațe

Rapperul Dragonu AKA 47 și soția lui divorțează, după 14 ani de căsnicie

Rapperul Dragonu AKA 47 și soția lui divorțează, după 14 ani de căsnicie. Anunțul despre despărțirea de partenera lui de viață a fost făcut de Dragoș Tudorache prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Urmează să trec printr-un divorț dificil, după 14 ani de căsnicie! Pray 4 me și aveți grijă cui dăruiți inima voastră', a scris cântărețul de rapp la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Cântărețul și soția lui, pe care a ținut-o departe de lumina reflectoarelor și cu care nu s-a afișat prea des pe Internet, au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani, dar au decis să meargă pe drumuri separate.

Dragoș Tudorache și fosta lui parteneră de viață au patru copii împreună

Dragoș Tudorache, alias Dragonu AKA 47, și partenera lui de viață, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 14 ani, au patru copii împreună, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, rapperul postează destul de des imagini cu copiii săi. Este un tată mândru din toate punctele de vedere, care se ocupă de creșterea și educația copiilor.

Cine este Dragoș Tudorache, alias Dragonu AKA 47

Dragonu AKA 47 și-a început cariera muzicală în anul 2005, participând la un „rap battle' cu rapperul Aforic. Până în anul 2008, Dragoș Tudorache a continuat să activeze în acest domeniu, moment în care a fondat trupa Specii, alături de cântărețul Chimie și DJ-ul Gazah. Această trupă a lansat trei albume, dintre care două în colaborare cu rapperul Kazi Ploae, apreciate de publicul român.

Între anii 2008 și 2010, cântărețul a devenit un fenomen național, abordând teme întunecate precum consumul de substanțe interzise și problemele sociale. În acea perioadă, el și colegul său de trupă au promovat consumul de droguri, chiar în timpul crizei etnobotanicelor din România, care a avut consecințe devastatoare asupra tinerilor.

Conștient de impactul acestor probleme, Dragoș Tudorache s-a întors către credință după ce a trecut prin boli și sevraj cauzate de dependența de droguri. S-a numit „cobai' pentru droguri, datorită explorărilor sale muzicale legate de efectele acestora. După mai multe perioade de dezintoxicare în diverse mănăstiri, el a reușit să depășească această dependență, ceea ce s-a reflectat în muzica sa.

În anul 2011, Dragoș Tudorache a lansat EP-ul „Adio 47 Omul Vechi', în care a analizat tranziția sa către o viață mai sănătoasă, criticând efectele nocive ale drogurilor asupra sănătății fizice și psihice. De atunci, artistul a continuat să lanseze albume, atât solo, cât și cu noua trupă „Haarp Cord', pe care a înființat-o alături de Cedry2k, Pacha Man și Tudor Sișu.

Cel mai recent album al său, „Planeta 47', a fost lansat anul acesta și subliniază stilul său liric profund, abordând teme precum regăsirea spirituală, dificultățile vieții, lupta interioară și efectele pe termen lung ale consumului de droguri.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton