Rapperul Wiz Khalifa, reținut de poliție după ce a fumat un joint pe scena festivalului Beach, Please! Prima lui reacție, după incident: "Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România..."

 Cica Cristina
.

Rapperul Wiz Khalifa, reținut de poliție după ce a fumat un joint pe scena festivalului Beach, Please! Artistul american a avut și o primă reacție după tot ce s-a întâmplat la Costinești, menționând că nu a intenționat să fie lipsit de respect față de România. Ulterior, organizatorii au anunțat că în cadrul acestui festival intenționează să promoveze o campanie anti-droguri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Rapperul Wiz Khalifa a fost reținut de poliție după ce, pe scena festivalului Beach, Please! și-a aprins și a fumat un joint. Artistul a fost ridicat de forțele de ordine, dat fiind că în România consumul de marijuana este ilegal.

wiz-khalifa-1wiz-khalifa-1

Citește și: Simona Halep, apariție de senzație la nunta lui Ianis Hagi! Cât a costat rochia purtată de tenismenă, care a atras toate privirile

Citește și: Randi și-a întrerupt concertul de la Beach! Please, crezând că nu e pe placul publicului. De ce era, de fapt, fluierat: „Am plecat cu moralul foarte jos. Noi nu am știut… '

Citește și: Kate Middleton, într-o ținută splendidă la Wimbledon. Prințesa de Walles, elegantă și zâmbitoare, la jumătate de an după ce a început tratamentul împotriva cancerului

Citește și: A murit Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210'. Avea doar 53 de ani și lupta cu cancerul din 2015: „După mulți ani de luptă cu boala…'

Rapperul Wiz Khalifa, reținut după ce a fumat un joint pe scena festivalului Beach, Please!

A doua zi dimineața, autoritățile au transmis un comunicat anunțând că Wiz Khalifa e cercetat în stare de libertate pentru deţinere de droguri de risc.

„La data de 14 iulie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. Faţă de cel în cauză a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale', precizează IPJ Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, din cercetări a reieşit că „acesta, pe parcursul unui recital susţinut în cadrul unui festival de muzică ce se desfăşoară în staţiunea Costineşti, judeţul Constanţa, a deţinut peste 18 grame de canabis (drog de risc) şi a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei ţigări artizanale'.

Prima reacție a artistului Wiz Khalifa după incident

Rapperul american a ținut să sublinieze că show-ul de la Beach Please! a fost minunat și nu a intenționat nicio clipă să fie lipsit de respect față de România. De asemenea, el a promis că va reveni în țară, însă data viitoare fără joint.

„Show-ul de aseară a fost minunat. Nu am intenționat să fiu lipsit de respect față de România aprinzându-mi (un joint) pe scenă. Au fost foarte respectuoși și m-au lăsat să plec. Voi reveni în curând. Dar fără un mare joint data viitoare', a transmis el pe X.

Selly: „Avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip'

Organizatorul festivalului, Selly, a ținut să transmită un mesaj după incidentul în care a fost implicat Wiz Khalifa.

„În urma incedentului de la „Beach, please!', dorim să vă comunicăm următoarele: „Așa cum am anunțat încă de dinainte de festival, avem toleranță zero față de substanțele interzise, de orice tip. Festivalul nostru rămâne dedicat asigurării unui mediu sigur și plăcut pentru toți participanții și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a menține aceste standarde.

Din acest motiv dorim ca focusul nostru astăzi să fie buna desfășurare a concertelor de diseară. Vom reveni cu declarații video și audio', a transmis Selly într-un comunicat.

Sursa foto: Profimedia, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton