Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau: „S-a apropiat atât de tare. Cred că atunci când bea are mai mult curaj. Îmi punea mâna pe fund...”

 Matei Bianca
.

În ultima ediție a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, care s-a desfășurat pe data de 10 august 2024, Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan. Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau, iar el i-a pus mâna pe fund acesteia. Tânărul a consumat foarte mult alcool, nu a mai stat pe gânduri și s-a apropiat de ispită, spre dezamăgirea iubitei lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Rareș Petre a dezamăgit-o pe iubita lui, Daiana Prodan, în utlima ediție a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau, iar el i-a pus mâna pe fund tinerei.

rares1rares1

Citește și: Cine este Rareș Petre, concurent la Insula iubirii 2024. Are o relație de doi ani și este student

Citește și: Motivul pentru care Daiana de la Insula Iubirii este foarte geloasă pe Rareș, iubitul ei: „A avut o copilărie grea. Tatăl ei a abandonat-o. Eu am fost mamă, tată…'

Citește și: Florin Piersic, noi detalii despre starea lui de sănătate, după operațiile suferite: „Mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși…'. De ce nu se va întoarce pe scenă prea curând

Citește și: Radu Vâlcan, dezvăluiri de la începutul relației cu Adela Popescu. S-au cunoscut pe platourile de filmare, acum 15 ani: „Am repetat luni de zile și eram paraleli unul cu celălalt. Apropierea s-a produs… '

Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii

În ultima ediție a emisiunii Insula iubirii de la Antena 1, care a avut loc pe data de 10 august 2024, Rareș Petre a dezamăgit-o pe iubita lui, Daiana Prodan. Concurentul s-a apropiat foarte mult pe ispită, iar la un moment dat a prins-o de fund, ceea ce ei nu i-a plăcut.

Și asta nu este tot! Tânărul și Flori Olar s-au atins încontinuu în timp ce au dansat, după ce el a consumat o cantitate mai mare de alcool și nu s-a mai abținut din a face gesturi față de ea.

„M-am distrat, s-a distrat și ea', a zis Rareș Petre la testimonial.

„Mamă, ce bandită ești', i-a zis Rareș Petre lui Flori Olar.

„L-am testat, dar m-a șocat așa puțin că s-a apropiat atât de tare… că știam că e foarte speriat de Daiana. Cred că atunci când bea are mai mult curaj', a spus Flori Olar la testimonial.

Flori Olar, deranjată că Rareș Petre a atins-o pe fund

Flori Olar a fost deranjată de faptul că Rareș Petre a atins-o pe fund, însă a mărturisit că nu s-a supărat de el, deoarece a considerat simpatic gestul lui, fiind un om amuzant atunci când bea mai mult alcool. Cei doi s-au distrat de minune în casă.

„Nu-mi place când un bărbat îmi pune mâna pe fund, dar în același timp el e foarte amuzant și nu pot să zic că m-am supărat', a declarat Flori Olar la testimonial.

Daiana Prodan: „E acolo ca și un cățel. Nu are nicio limită!'

La bonfire-ul fetelor, Daiana Prodan nu a primit nicio imagine cu Rareș Petre, deoarece Radu Vâlcan i-a explicat că iubitul ei a fost cuminte. Cu toate acestea, concurenta a declarat că partenerul ei de viață este ca un cățel în vila cealaltă.

„Rareș pentru mine, în momentul de față, e acolo ca și un cățel. Nu are nicio limită, nu poate să zică „NU!'. Vreau să-l văd!' Nu văd nimic? Sunt ok, mă simt bine așa și e mai rar la mine. Chiar dacă fetele consideră că Rareș e sfânt, nu! Vorbele spun mai mult decât faptele', a transmis concurenta de la Insula iubirii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton