Ce a răspuns Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii, când a fost întrebată dacă este însărcinată: „Marcele, vine primul copil!”

 Matei Bianca
.

În cadrul podcastului moderat de Bursucu, Armina Grigoraș a fost întrebată dacă este însărcinată. Bursucu a fost plin de emoții atunci când a auzit răspunsul tinerei, deoarece tot momentul a fost unul special. Ce a răspuns logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii, când a fost întrebată dacă este gravidă. Fanii au fost surprinși să vadă ce s-a întâmplat în podcast.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ce a răspuns Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii, când a fost întrebată dacă este însărcinată. Bursucu a fost plin de emoții, deoarece tot momentul s-a petrecut în podcastul lui. El a transmis că își dorește să fie naș atât la nunta celor doi, cât și la botez.

marcel1marcel1

Citește și: David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!'. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024

Citește și: Cum arăta Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii, înainte să aibă tatuaje, mușchi și barbă. Imagini rare cu el de când era caporal, în armată

Citește și: Dana Marijuana, prinsă drogată la volan în stațiunea 2 Mai! Cântăreața a început să se drogheze la 18 ani: „Cred că tot răul din viața mea trebuie să îl spun, să nu treacă nimeni prin așa ceva”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Ce a răspuns Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii, când a fost întrebată dacă este însărcinată

În podcastul moderat de Bursucu, unde invitați au fost nimeni alții decât Marcel Andrei și Armina Grigoraș, momentele emoționante au fost la cote maxime. Logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii a fost întrebată dacă este însărcinată, iar ea a evitat să răspundă.

Bursucu a fost plin de emoții după răspunsul tinerei și a mărturisit că își dorește să fie naș atât la nunta celor doi, cât și la botez.

Bursucu: Armina… ochi în ochi cu mine! Am citit într-un interviu pe care l-ai dat, cred că singurul, în care ai spus așa: „Veți avea o surpriză. Armina… ești gravidă?

Armina Grigoraș: Aș vrea să spun ceva, dar nu pot spune nimic momentan. Va rămâne un mister, dar le luăm la pachet, nu e problemă!

Bursucu: Ești gravidă?

Armina Grigoraș: Who knows?

Marcel Andrei: Maybe!

Bursucu: Marcele, vine primul copil! Marcele! Dacă sunt gemeni bă? Mamă, eu sunt naș mai repede decât am crezut! Și la botez, că trebuie să cuprind tot. Faceți nuntez, nuntă cu botez!

Armina Grigoraș: Ne trebuie mai multe pampersuri… Cred că le facem… două într-unul.

Bursucu: Ești superstițioasă, nu spui nimic înainte să…? Asta e, nu?

Armina Grigoraș: Da!

Ispita de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în podcast

Marcel Andrei, invitat alături de iubita sa, Armina Grigoraș, la podcast-ul moderat de Bursucu, a surprins pe toată lumea atunci când, în timpul discuției despre relația lor, vizibil emoționat, a scos un inel din buzunar și i-a adresat marea întrebare partenerei lui de viață.

Fără ezitare, tânăra a răspuns imediat cu un „DA' hotărât, demonstrând astfel cât de profundă și frumoasă este dragostea dintre ei.

Marcel Andrei: Ai vrea să fii soția mea?

Armina Grigoraș: Da!

Marcel Andrei s-a apropiat de Maria Covasa la Insula iubirii

Marcel Andrei s-a apropiat foarte mult de Maria Covasa la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1. Concurenta a venit la acest show alături de iubitul ei, Daniel Ungureanu, cu care avea o relație de 5 ani, însă ea a creat o legătură specială cu ispita.

Ispita de la Insula iubirii a suferit mult atunci când a văzut că ea se apropie de Alin Simoiu, deoarece a declarat că s-a atașat de ea și este îndrăgostit.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton