Război între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la Bravo, ai stil! Concurentele s-au jignit reciproc

 Stamen Diana
.

Spiritele s-au încins între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la Bravo, ai stil! Celebrities. Artista a făcut un gest care a scos-o din sărite pe focoasa brunetă, iar de aici a început un alt război între cele două.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș a izbucnit un adevărat scandal la Bravo, ai stil!, după ce artista a venit cu un mesaj pe tricoul pe care îl purta și care îi era adresat colegei sale din platou. Roxana Nemeș a purtat un tricou pe care scria: 'Tonciu e cea mai valoroasă'.

„Mie mi se pare o chestie foarte frumoasă! O port pe mine. Pe spate ce-i drept', a zis Roxana Nemeș, în momentul în care a fost întrebată de Ilinca Vandici de apariția ei. 

„Dacă o puneai și la așa, era mai bine', a replicat Andreea Tonciu. 

După acest gest făcut de artistă a urmat un schimb dur de replici între cele două. Andreea Tonciu s-a enervat atât de tare din cauza colegei sale, Roxana Nemeș, încât a părăsit platoul Bravo, ai stil!.

Andreea Tonciu: Tu cu cine îți permiți să faci glumele astea expirate?

Roxana Nemeș: Știi care e problema ta? Degeaba ai un stilist bun, un estetician bun…

„Cred că de cinci emisiuni încoace spune câți bani are ea și ce emisiuni are ea și ce ținute ce are și că nimeni nu are ca ea', a declarat Roxana Nemeș la testimoniale. 

Citește și: Rivale de-o viață, Andreea Tonciu și Bianca Rus de la 'Bravo ai stil! Celebrities' au dus conflictul la alt nivel! Se bat în culise pe hairstyliști

Roxana-Nemeș-mesaj-Andreea-TonciuRoxana-Nemeș-mesaj-Andreea-Tonciu

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities

Artista a continuat atacul la adresa brunetei și spunea despre ea că este operată din cap până în picioare, moment în care bruneta a luat foc.

'Dacă eu mă ridic de pe scaunul ăsta și mă învârt în jurul tău, o iei razna. Nu mai pot! Face mișto și eu nu permit să mă ia nimeni la mișto sau probabil e o fană înfocată a mea. Ți-am dat valoare! Regret că mă bag în seamă cu una ca tine. Dar ce, eu am venit în București să apar cu unul sau altul la televizor? Dacă nu se mai discută despre Roxana Nemeș în această emisiune trebuie să o provocăm pe Tonciu. Îți dau banii, cât ai dat pe gioarsa aia?', a spus Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite: „Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton