Război între Andreea Bănică și Iulia Albu! Solista a făcut-o praf, în direct, la TV: ”E o perversă și o prefăcută”

 Stamen Diana
.

Războiul dintre Andreea Bănică și Iulia Albu se intensifică pe zi ce trece. Artista a făcut declarații total neașteptat despre criticul vestimentar, chiar în direct, la TV.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Bănică a intrat în jocul 'Spui tot sau îți va lua gura foc', unde vedetele trebuie să răspundă la niște întrebări, iar dacă nu vor ca nimeni să afle întrebarea sunt nevoite să mănânce picant.

Artista a preferat la unele întrebări să mănânce picant, iar publicul să nu știe ce scria pe bilețel. Andreea Bănică a surprins pe toată lumea atunci când a răbufnit la provocarea în care trebuia să o descrie pe Iulia Albu în trei cuvinte. Probabil că nimeni nu s-ar fi așteptat la reacția vedetei.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram, pe rețelele sociale. Am fost prietene bune la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Dar m-am înșelat crunt. Eu sunt de părere că oamenii trebuie să fie onești, nu prefăcuți. Asta e ea, n-ai ce să-i faci', a povestit Andreea Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cântăreața este foc și pară pe criticul vestimentar, iar aceasta susține că le-ar fi legat o prietenie frumoasă în urmă cu ceva timp, deși cele două nu s-au afișat niciodată împreună.

Andreea Bănică și Iulia Albu au fost colege la emisiunea 'Bravo, ai stil!' pentru o scurtă perioadă. Artista ar fi supărată că Iulia o are mereu în vizor și îi critică ținutele.

'Fără amenințari, da, Andreea?'

Se pare că războiul dintre cele două vedete este ceva mai vechi. Iulia Albu a mărturisit în urmă cu ceva timp, că Andreea Bănică îi trimite mesaje foarte lungi, după ce ținutele ei au fost criticate.

„Şi iarăşi se va supăra Andreea Bănică pe mine. Şi iarăşi îmi va scrie mesaje interminabile şi imposibil de lacrimogene. Not! Doar că de data aceasta… fără ameninţări, da, Andreea? Nu de alta, dar o fată aşa stilată ca tine trebuie să se si comporte ca o doamnă. În definitiv, cârpele nu sunt totul.

Andreea Bănică (2)Andreea Bănică (2)

Daaar… dacă tot am ajuns la ele… Ai putea să renunţi la tentativa de bandă de chiloţi din talie, să înlocuieşti cizmele cu o pereche de sandale argintii că… Dumnezeu ştie că… ai 50 de perechi cel puţin. De data aceasta n-am mai spus că vrei să o copiezi pe Delia pentru că ţi-au spus deja alţii. Hai, Sărbători fericite şi să-ţi aducă Moşul un stilist bun! Te pupă Domniţa de Alba. Nota: 1', scria în trecut Iulia Albu despre Andreea Bănică, pe blogul personal.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton