Războinica Marilena a spus cine crede că va câștiga Survivor. Ce nu se vede la TV

 Stamen Diana
.

Marilena de la Survivor rupe tăcerea după ce a fost descalificată din competiție. Fosta concurentă din echipa Războinicilor a mărturisit cine crede că va câștiga Survivor România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a întors în România din Republica Dominicană, Marilena de la Survivor a vorbit despre experiența pe care a avut-o în concurs. Războinica a spus fără ocolișuri ce crede despre colegii săi, dar și cine crede că va câștiga Survivor România 2021.

Marilena Survivor (2)Marilena Survivor (2)

Fosta concurentă, în vârstă de 25 de ani, a cerut să plece acasă, după ce nu se mai regăsea în concurs. Marilena de la Survivor s-a accidentat de mai multe ori, iar dorul de cei dragi a făcut-o să renunțe la marele premiu și să își dorească să se întoarcă în România.

'Sunt foarte bine acum. Am o problemă cu spatele, cred că la ultimul joc m-am sucit sau am căzut, nu-mi aduc aminte foarte bine. Îmi amorțesc picioarele și cred că asta este cauza. Am facut un RMN, aștept rezultatul, sper să fie bine. Vreau să imi reiau activitatea la sală. Acum sunt bine, mai am niște dureri de cap, dar nimic grav.', a declarat Marilena pentru Click!.

Fosta concurentă a declarat că și-ar dori ca Albert să câștige Survivor România, însă consideră că și Marius Crăciun are șanse. 'Mi-aș dori să câștige Albert, nu pentru că îmi este prieten, ci pentru că este o persoană care chiar își dorește cu adevărat să câștige. Cred că sunt șanse să fie un câștigător și de la Faimoși, băieții sunt buni, dar și Elena Marin este o luptătoare. Și Marius Crăciun, concurentul cel nou are șanse.', a declarat Marilena.

Marilena de la Survivor nu va uita niciodată experința din Republica Dominicană și povestește ce nu s-a văzut la televizor.

'Experiența pe care am trăit-o la Survivor este cea mai intensă și nu mulți o pot avea. Ce am trăit acolo nu am mai trăit și nu voi mai trăi niciodată. Am descoperit la mine foarte multe lucruri, că sunt foarte sensibilă. Acasă, până la 26 de ani, am plâns de câteva ori, acolo extrem de des. Am descoperit cum e să-ti păstrezi calmul când toți sar pe tine, să treci peste obstacole fără să le dai curs, am învățat să nu mai fiu atât de impulsivă, să ascult oamenii, să încerc să-i motivez. Am învățat să nu fiu egoistă, orgolioasă și, de la fiecare dintre colegii mei, am învățat ceva, iar asta mă face să fiu mândră și fericită că i-am cunoscut. Eu mi-am câștigat trofeul și am plecat din competiție cu zâmbetul pe buze. Am simțit lipsa telefonului de două ori, când instinctiv am vrut să-l scot din buzunar. M-am adaptat greu cu lipsa hranei, îmi era foame încontinuu', a mai spus fosta concurentă.

Citește și: Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor. Jador i-a dat de gol!

Citește și: Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: „Nu tolerez așa ceva”

Citește și: Musty a fost eliminat de la Survivor: „Plec cu capul sus. Mi-e dor de copiii mei”

Citește și: Andreea Antonescu, sabotată la Survivor de „cei mai scumpi sâni din istoria Playboy”. A primit 30.000 de euro ca să pozeze goală, la 18 ani

Marilena de la Survivor a fost descalificată

Motivul pentru care a fost descalificată Marilena de la Războinici este faptul că nu mai poate rezista în competiție. Susține că nu se mai regăsește, nu mai are motive să lupte alături de colegi și plânge în fiecare zi.

'Decizia ta va duce la decalificare din competiția Survivor România 2021. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor se oprește în această seară, acum și aici', a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021.

Cu ochii în lacrimi și alături de colegii care au susținut-o întotdeauna, Marilena a mărturisit că nu mai poate continua în acest show. A mai povestit că a intrat într-o stare extrem de proastă din punct de vedere psihic, de aproape două săptămâni, din care nu a mai reușit să iasă.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton