Răzvan Fodor a luat-o la roast pe Iulia Albu: „A demonstrat că poți reuși în viață doar cu imaginație, talent și un nume celebru. Are noroc că e frumoasă!” Cum a reacționat vedeta

 Matei Bianca
.

În ediția de vineri seară, de pe data de 23 august 2024, a emisiunii „Splash! Vedete la apă', Răzvan Fodor i-a luat la roast pe jurați. După ce i-a prezentat pe concuren de la iUmor, prezentatorul TV a început roastul cu nimeni alta decât Iulia Albu. Comentariile sale neașteptate despre colegii săi i-au surprins pe toți, iar unii dintre aceștia se temeau de ce ar putea urma. El a vorbit în detaliu despre jurata emisiunii de la Antena 1. Cum a reacționat vedeta la acest moment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În ediția de vineri a emisiunii „Splash! Vedete la apă', Răzvan Fodor a luat-o la roast pe Iulia Albu, colega lui de breaslă. Prezentatorul TV a vorbit despre vedetă, dar și despre ceilalți jurați ai emisiunii de la Antena 1. Criticul de modă a ascultat cu atenție tot roastul și s-a amuzat atunci când a auzit ce spune prezentatorul la adresa sa.

razvan1razvan1

Citește și: Cine prezintă Splash! Vedete la apă, sezonul 6. Răzvan Fodor face echipă cu Ramona Olaru, dar și cu soția unui cunoscut cântăreț

Citește și: Iulia Albu a purtat o cunună de mireasă din Țara Oașului de mii de euro în emisiunea Splash! Vedete la apă. Ce obiecte tradiționale de colecție mai deține

Citește și: Virginia și Robi de la Casa Iubirii au încălcat regulamentul, afișându-se împreună într-un club. Ce decizie au luat producătorii emisiunii

Citește și: Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană

Răzvan Fodor a luat-o la roast pe Iulia Albu

În ediția de vineri, de pe data de 23 august 2024, a emisiunii „Splash! Vedete la apă', Răzvan Fodor nu s-a abținut să arunce câteva ironii subtile la adresa Iuliei Albu. Prezentatorul emisiunii de la Antena 1 a făcut referire la personalitatea și stilul inconfundabil al criticului de modă.

Prin aceste cuvinte, Răzvan Fodor a subliniat ironic faptul că, în opinia sa, succesul Iuliei Albu se datorează nu doar talentului, ci și faptului că se bucură de un aspect fizic atrăgător.

„Cea care a demonstrat că poți reuși în viață doar cu imaginație, talent și un nume celebru. Are noroc, e frumoasă, dar mai ales are noroc că e frumoasă. Are și ea momente când este dură, dar mai are și momente când este chiar nemiloasă. Este cea mai bună profesoară de-aici, asta după părerea ei', a spus el în emisiune.

Cum a reacționat vedeta la cuvintele spuse de colegul ei de breaslă

Iulia Albu nu a ripostat la cuvintele spuse de Răzvan Fodor la adresa ei. Jurata emisiunii „Splash! Vedete la apă' de la Antena 1 a preferat să nu-i spună nimic colegului său de breaslă și l-a lăsat pe acesta să-și continue roastul.

Criticul de modă s-a concentrat pe concurenții care s-au prezentat le emisiune în ediția din data de 23 august 2024.

Ce a spus Răzvan Fodor despre ceilalți jurați de la „Splash! Vedete la apă'

Răzvan Fodor a avut un moment de roast spectaculos. Prezentatorul emisiunii „Splash! Vedete la apă' a vorbit despre fiecare jurat în parte. El a spus despre Nea Mărin că își dorește să îl aibă mereu aproape, iar pe Cosmin Natanticu l-a lăudat că este amicul lui.

„Trebuie să recunoști, Nea Mărine, când ești aici, aduci bucurie oriunde în altă parte. Îmi doresc mereu să fiu lângă matale, pentru că așa pot să arăt și eu ca un adolescent', i-a spus Răzvan Fodor lui Nea Mărin.

„Este prietenul meu și asta spune ceva despre el', a declarat prezentatorul TV despre Cosmin Natanticu.

Cosmin Natanticu i-a spus lui Răzvan Fodor că a vrut să arunce cu un pahar de apă după el, dar nu a făcut asta pentru a nu fi mult prea dramatic.

Pe de altă parte, Nea Mărin a comunicat faptul că vrea să râdă cu lacrimi la momentele concurenților de la iUmor și le-a urat succes acestora.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton