Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit! Fostul concurent de la Insula iubirii a părăsit-o pe soția lui: „Noi nu am fost prioritari pentru el, nu a fost scut când restul dădeau în noi, a fost primul care a aruncat cu piatra...”

 Matei Bianca
.

Este o veste care șochează publicul de la Insula iubirii, sezonul 7! Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit! Fostul concurent a părăsit-o pe soția lui și a decis să se concentreze pe carieră. Ea a transmis un mesaj dureros prin intermediul rețelelor de socializare, unde a explicat care sunt motivele ce au dus la această separare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit! Fostul concurent de la Insula iubirii a părăsit-o pe soția lui, care a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Separarea a fost una tristă, iar la ea au contribuit mai multe motive.

ema1ema1

Citește și: Cine este Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii. Este căsătorit cu Ema Oprișan, pe care a înșelat-o timp de 3 luni, iar împreună au un copil

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii a slăbit 27 de kilograme și și-a mărit buzele. Cum arată acum

Citește și: Andreea Ibacka susține că celebritatea nu a schimbat-o absolut deloc: „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa…”. Când a debutat în telenovele lucra la bancă și nu cunoștea pe nimeni în televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 11 ani de căsnicie: „Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an acum s-a transformat în…”. De ce nu a mai respectat artistul tradiția

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan s-au despărțit

Prin intermediul rețelelor de socializare, Ema Oprișan a făcut public un mesaj dureros în care confirmă despărțirea de soțul său, Răzvan Kovacs. Într-o postare recentă, ea a vorbit despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi.

Fosta concurentă de la Insula iubirii a menționat faptul că fostul partener de viață a părăsit-o. Ea a postat acest mesaj acid, însă ulterior l-a șters.

„Pentru noi, acasă era el, iar pentru el, acasă era munca lui sau sunt ocupat. Pentru că am crezut că nu o să ne abandoneze, cum a făcut-o în trecut persoanelor care îl iubeau, dar a demonstrat că este acelaşi şi nu îi pasă de suferinţa lăsată în urmă. Pentru că știu că totul în viaţă se plăteşte şi nu vreau să îl văd suferind, dar îmi doresc în schimb să ajungă să iubească şi să nu ştie ce înseamnă să fii iubit (chiar de propriul sânge)', a scris ea pe Instagram, dar ulterior a șters postarea, potrivit unica.ro.

De ce au ajuns la separare cei foi foști concurenți de la Insula iubirii

Și asta nu este tot! Ema Oprișan a evidențiat că, deși locuiau sub același acoperiș, Răzvan Kovacs era, de fapt, absent emoțional, iar familia nu a fost niciodată o prioritate pentru el. Fosta concurentă de la Insula iubirii a vorbit despre motivele care au dus la separare.

„Pentru că a locui sub acelaşi acoperiş pentru el însemna că petrece suficient timp cu noi, chiar dacă nu ne vedea sau auzea. Pentru că noi nu am fost prioritari pentru el. Pentru că nu a fost scut când restul dădeau în noi. Pentru că a fost primul care a aruncat cu piatra. Pentru că ne-a abandonat fără să îi pese că ne lasă ai nimănui, fără nimic. Pentru toate acestea, el nu ne este casă, este doar o altă casă din care am plecat', a mai adăugat aceasta la mesajul respectiv.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au participat la Insula iubirii

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au participat la sezonul 7 de la Insula iubirii. Cei doi au venit în emisiune de la Antena 1, deoarece au dorit să-și testeze relația și chiar au reușit să facă acest lucru.

Deși el a greșit față de ea în emisiune și s-au despărțit, când au revenit în România și-au mai acordat o șansă, astfel că s-au căsătorit și au făcut un copil, o fetiță superbă pe nume Luna. Fosta concurentă de la Insula iubirii mai are un băiat din fosta relație, Noah.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton