Răzvan Simion a împlinit 44 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță, în Bali. Ce urare emoționantă i-a făcut soția lui, Daliana Răducan: „Îți sunt alături, te susțin, te respect și te prețuiesc”

 Matei Bianca
.

Răzvan Simion și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță, în Bali. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, iar el a decis să petreacă într-o locație superbă, departe de România. Soția lui, Daliana Răducan, i-a făcut o urare cu adevărat emoționantă și l-a surprins atunci când acesta se aștepta mai puțin.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Răzvan Simion și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță. Prezentatorul TV a împlinit vârsta de 44 de ani în Bali. Ce urare emoționantă i-a făcut soția lui, Daliana Răducan, cu ocazia acestei zile speciale.

razvan1razvan1

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini superbe din luna de miere: „Vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă”. Cum petrec cei doi soți în Bali

Citește și: Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă. De ce a decis să facă acest gest neașteptat: „Avea să îmi dea niște bani. A fost singura variantă prin care ne puteam regla'

Citește și: Marina Voica a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic și lămurește ce relație au avut, de fapt: „M-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult. Nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el…”

Citește și: Marisa Paloma, de urgență la spital, cu timpanul spart: „Mi-a curs mult sânge”. Vedeta a fost rănită, din joacă, de fiica ei în vârstă de 2 ani și 8 luni

Răzvan Simion a împlinit 44 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță, în Bali

Răzvan Simion și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță, în Bali, acolo unde se află alături de frumoasa lui soție, Daliana Răducan, pentru a petrece luna de miere. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a împlinit 44 de ani.

Cei doi îndrăgostiți se află într-una dintre cele mai exotice și romantice destinații din lume. Cu ocazia acestei zile speciale, Daliana Răducan l-a surprins pe partenerul ei de viață cu un tort micuț și o floare.

Prezentatorul TV și soția lui se bucură acum de plaje cu nisip fin, peisaje de vis ale celebrei insule, apusuri și răsărituri de soare memorabile. Ei se bucură de relaxare.

Ce urare emoționantă i-a făcut soția lui, Daliana Răducan

Pe rețelele sale de socializare, Daliana Răducan a publicat un videoclip cu Răzvan Simion, dar i-a făcut și o urare emoționantă soțului ei. Partenera de viață a prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a promis acestuia că va fi mereu alături de el.

„Cred că în momentul în care am înțeles că viața nu trebuie să fie mereu doar lapte și miere este momentul în care m-am maturizat, în care am devenit femeie. Astăzi este prima ta aniversare în care suntem soț și soție. Și suntem în luna de miere. Dragul meu soț, îți doresc la mulți ani fericiți, nici dulci ca mierea, nici ca sarea în bucate, ci așa cum îi sunt necesari sufletului tău. Iar eu îți sunt alături, te susțin, te respect și te prețuiesc', a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Imagini cu vila în care Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au cazat în Bali

Daliana Răducan a publicat și mai multe imagini cu vila în care ea și Răzvan Simion s-au cazat în Bali. Cei doi îndrăgostiți locuiesc într-un resort de lux, care arată fantastic, iar aici o noapte de cazare depășește suma de 1500 de euro.

„Majordomul nostru, Rose, a dotat vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă', a scris Daliana Răducan pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton