Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a împlinit 20 de ani. Ce urare specială i-a făcut prezentatorul TV: „Acum 20 de ani ne-am întâlnit...”

 Matei Bianca
.

Este zi de sărbătoare în familia lui Răzvan Simion și asta pentru că el o sărbătorește pe fiica lui. Ianca Simion a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Cu ocazia acestei zile speciale, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a făcut o urare emoționantă fiicei lui. El a publicat pe rețelele de socializare și o fotografie frumoasă cu ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Răzvan Simion o sărbătorește pe fiica lui. Ianca Simion a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Ce urare specială i-a făcut prezentatorul TV.

razvan1razvan1

Citește și: Răzvan Simion a împlinit 44 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță, în Bali. Ce urare emoționantă i-a făcut soția lui, Daliana Răducan: „Îți sunt alături, te susțin, te respect și te prețuiesc'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini superbe din luna de miere: „Vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă”. Cum petrec cei doi soți în Bali

Citește și: Mirabela Dauer a urcat pe scenă și a cântat și când tatăl ei a murit: „M-am dus în negru la tata și de acolo am plecat la spectacol, nu aveam ce să fac. Mi se spune tancul sovietic”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo: au fost împreună doi ani și s-au despărțit după ce artistul a fost filmat în tandrețuri cu o blondă / Detalii picante: „M-a învățat să fac dragoste'

Răzvan Simion o sărbătorește pe fiica lui, Ianca Simion

Răzvan Simion și-a emoționat fanii cu un mesaj special dedicat fiicei sale, Ianca Simion, care a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Îndrăgitul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani a ales să marcheze acest moment important din viața fiicei sale cu o urare specială.

„Acum 20 de ani ne-am întâlnit. La mulți ani, Iancuța Prințesa!', a scris prezentatorul TV la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de persoane, dar și la postarea prezentatorului TV, Ianca Simion a primit mai multe urări speciale din partea apropiaților, dar și urmăritorilor.

„La mulți ani minunați!'; „La mulți ani, Ianca! Să ai o viață frumoasă'; „La mulți ani fericiți!'; „La mulți ani haioși!'; „La mulți ani, prințeso!'; „La mulți ani fericiți! Să fii sănătoasă, iubită și împlinită!', sunt doar câteva dintre comentariile de la postare.

Ianca Simion a absolvit liceul anul trecut

Ianca Simion a absolvit liceul anul trecut. La acea vreme, tânăra în vârstă de 20 de ani a împărtășit pe Instagram imagini și videoclipuri de la ceremonia de absolvire a liceului. Ea a studiat timp de 4 ani la Liceul Teoretic Giroc din Timișoara, locul în care s-a mutat după ce părinții ei s-au separat.

Festivitatea a avut loc în amfiteatrul Universității de Vest, iar Ianca Simion, proaspăt absolventă, a fost surprinsă în fotografii purtând toca de absolvire și fiind înconjurată de colegii ei.

De asemenea, fiica prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani a postat un videoclip în care arată cum s-a pregătit pentru acest moment special, alegând un machiaj discret și aranjându-și părul în bucle lejere. Tatăl ei, Răzvan Simion, nu a apărut în imagini, fiind în București la acel moment.

„Vreau să studiez în afară, mă gândeam psihologie. (…) Eu vreau să ajut, asta îmi doresc foarte mult și să creez legături cu oamenii', declara tânăra, în urmă cu ceva timp.

Ianca Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste

La vârsta de 20 de ani, Ianca Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Fiica lui Răzvan Simion și Marco, iubitul ei, sunt de aceeași vârstă, iar cei doi sunt împreună de câțiva ani. Amândoi sunt tineri, frumoși și au tot viitorul înainte.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton